Guess what!!

Gissa vad vi ska göra ikväll trallalalalaa????
Vi ska ta med oss Kevin och Linnéa och åka in till Stockholm för att gå och se på......




Jajamen....Vi ska se på Idol-kvalen live, direkt på plats:-D Såå roligt och ungarna blev jätteglada för den lilla överraskningen:-D

LOPPIS 2/10



Jag och några vänner till mig ska ha loppis till helgen:-) Kom gärna och fynda!!


Dop mm

Det har varit full rulle hela helgen....igen:-)
I fredags skulle lokalen dekoreras mm inför Nellies dop i lördags:-)

Jag gör ju alltid mina tårtor själv....har nog faktiskt inte köpt en tårta någonsin! Men nu fanns det inte tid till att göra tårtor så jag köpte både smörgåstårtor och vanliga tårtor och nöjde mig med att göra dekorationen till en färdigköpt tårta.
Så medans Linda började dekorera lokalen, satt jag och pysslade med tårtdekorationen. I normala fall sitter jag och pysslar i timmar då fantasin brukar skena iväg under arbetens gång men jag hade inte ork att sitta uppe till småtimmarna och nöjde mig med enkel dekoration:-)


Själva dopet gick väl si så där..... Vi har döpt alla barnen och det här dopet var nog bland de sämsta dopen....bara Victors dop som varit värre! Orsaken var väl prästen och Nellie och Victor hade samma präst.....inget vi kunde välja utan ville vi ha dopet den helgen så var det med den prästen:-(
Nu skötte denna alkoholiserad gubbe till präst dopet liiite bättre än när Victor döptes MEN långt ifrån bra. De var de mest opersonliga dopen som funnits och gick fortare än X2000! Delar av texter struntades i helt och hållet och det utan att kolla med oss.... Att denna präst inte fått sparken för åratal sedan är ett under utan dess like! För typ alla som råkat få honom har upplevt det samma!
Efter Victors dop ringde jag och klagade men det verkar inte ha hjälpt. Och nu är vi ju inte ett dugg religiösa nån av oss men vi vill ändå att själva dop-ceremonit blir fint och minnesvärt. Okej, minnesvärt blev det ju ändå:-D:-D


Linda med Nellie, Peter med Thor, Kevin och Jag


Och hela familjen + Linda:-)

Skit samma, döpt är hon och hon skötte sig helt exemplariskt vår mini prinsessa:-)
Efteråt åkte vi och gästerna (där många tyvärr inte kom...vissa utan att ens meddela det:-() till vår lokal för fika.
Eftersom vi hade köpt mängder med tårtor så uppmanade jag alla att äta såå mycket de bara orkade:-D


Ost/skink-smörgåstårtan


Lax/räk-smörgåstårtan:-)


En mini-tårta som Peter bara skulle ha:-)


En mäktig choklad-tårta som Oliver valt:-)


En supergod jordgubbstårta som jag och övriga barn valde:-)


Till sist tårtan som jag dekorerade med en sovande bebis och lite blommor:-)

Vi hade jätte-trevligt i goda vänners sällskap och barnen sprang runt både inne och ute och lekte:-)

Nellie fick massa fina presenter. Kläder, gosedjur, Hello Kitty-filt, fotoram, guldörhängen, guldhalsband med guldhjärta mm TUSEN TACK TILL ALLA VÅRA VÄNNER!!

Sen fick Nellie även ett jättefint annorlunda present....



och innehållet....


Superkul och tackar så mycket alla gulliga människor på Meterfilm + världens bästa filmteam!

Efter fikeriet mm gick vi hem och bara slappade några timmar. Kl. 18 skulle jag på en Willvin-visning hos Johanna!
Jag och Nellie blev hämtade av självaste Willvin-Petra och Jenny vilket var såå snällt av tjejerna:-)
Hemma hos Johanna var det först en visning om Willvin-produkterna och därefter skulle vi gästerna tillsammans blinga en väska som kommer att auktioneras ut på Tradera och alla pengarna går oavkortat till barncancerfonden!


Petra (ståendes) och 2 av de inbjudna gäster


Vi diskuterar hur vi ska smycka väskan:-)

Johanna hade gjort massa goda snittar som vi åt och sen var det lite alkoholfritt bubbel el. sprite el. kaffe till det:-)

Det var såå gott att jag åt som om jag varit svältandes:-D

Resultatet av våran blingade väska får ni som är nyfikna se när den läggs ut på Tradera;-)

Vi hade en hur trevlig kväll som helst och jag är såå glad att jag äntligen fick träffa Petra och att jag fick lära känna de andra goa tjejerna:-) Tack så mycket tjejer för en supertrevlig kväll!

Söndagen tillbringades mestadels utomhus, det var fint väder men börjar verkligen bli höst-kallt nu. Jag hade tvättstugan också.....

På kvällen tjatade ungarna på att få äta upp den sista tårtbiten som var kvar trots att de ätit massor med tårta i två dagar:-D Jag själv var rätt less på allt vad tårtor heter vid det laget och löste tjatet på detta vis:

De fick tårtan, varsinna sked och en uppmaning: ÄT!
Sen var det bara o kasta resterna:-D:-D Så nu är det tårtfritt i huset igen:-D

Idag och imorgon är skolbarnen lediga pga planeringsdagar. Dagisbarnen är ju lediga varje mån och fre så det har inte kännts som en måndag idag:-D
Nu måste jag börja med middagen:-)

Lite mera nytt:-)

Jag har varit sugen på att köpa en Bumbo-sitter redan när Thor var liten men har alltid undrat om den är ännu en sån där onödig baby-pryl som knappt kommer till användning egentligen....

Men nu till slut kunde jag inte motstå frestelsen och införskaffa en till Nellie:-)


Och hon bara älskar sin Bumbo:-D Beställde stolen HÄR :-)

Och när jag nu ändå beställde via nätet så var jag ju bara tvungen att kika på deras kläder också och det slank väl med några plagg i beställningen:-D


Varsinna tröjor till Benny, Victor, Oliver och Thor. Lurv-tröja till Alice, nattlinne till Jennifer och en body till Nellie:-)

Om ni är intresserade av att handla hos I o B-butiken så kan ni nu via mig få 10% rabatt på hela beställningen!
Ange bara "Mirka" i kassan så får ni rabatten:-)


Lite höstnytt:-)

Hösten kommer alltid lite väl för fort tycker jag och eftersom man vill hålla kvar sommaren så länge som möjligt så brukar jag få lite halv-panik när helt plötsligt höstkläderna ska tas fram:-D Mössor och tunna vantar ska hittas och det brukar ta tid innan jag hittar rätta kartongerna mm:-)
Men i år gjorde jag det enkelt för mig själv:-) Jag beställde hem bla höstmössor till alla barnen, så bekvänt att slippa springa runt i affärer mm:-)

Plastisock mössor




Thor bara älskar sin nya mössa:-)




Jag passade även på att köpa lite badkläder som fanns på rea:-)

Till Alice


Olivers


Och Selinas:-)



En liten tävling - Viktiga kramar

Kika in hos mångkonstnären Sanna och vinn en av hennes tavlor ur samlingen "Prinsessornas betydelsefulla ord" - "viktiga kramar"

Titta HÄR för att komma till tävlingen!


Men snälla nån!

Jag blir lite fundersam nu..... Ska jag verkligen inte kunna skriva vad JAG vill i MIN blogg?
Måste jag ta hänsyn till vad ni som läser VILL läsa?
Vad är då poängen med att ha en blogg? Jag skriver faktiskt för MIN skull!  
Jag tycker verkligen att det är riktigt roligt att så många är intresserade av att läsa det jag skriver trots att det ofta är bara massa "strunt":-D
Men om jag nu ska skriva som vissa av er tycker...ja, då är det inte längre MIN blogg för då skriver jag inte längre efter mitt eget tycke:-(
Jag tar gärna emot förslag på tex saker som någon kanske vill att jag skriver lite extra om, det tycker jag är bara kul:-)
MEN kom för helskotta inte och tala om för mig vad som är okej/inte okej för mig att skriva om för DET tycker jag är lågt!

Tex:

Postat av: Jenny
Alltså visst, hon får skriva vad hon vill MEN hon vet att hon har många läsare och vill hon ändå inte dela med sig av den här saken så finns det INGEN anledning att skriva om det på bloggen. Klart läsarna blir frustrerade.Riktigt lågt av Mirka. Jag känner mig jättebesviken på dig! :( Man kommenterar och peppar dig och så skriver du sådana här inlägg, utan att dela med dig om resten.

Ni som blir besvikna/ledsna på mig, tycker jag är omogen mm för att jag skriver A men inte B ni måste förstå att jag skriver mest för MIN egen skull, för att lufta mina tankar mm.
Inte elakt menat alls men passar inte det er så behöver ni inte läsa här heller. Jag ändrar inte på mitt sätt att skriva pga er eller någon annan;-)

Och er övriga läsare, ni som kan stötta mig trots att ni inte vet exakt vad som har hänt - love you all!!

Oj då....

Hela veckan har bara swuchat förbi och helgen närmar sig med stormsteg:-)

Hade full rulle i måndags då alla barnen var lediga plus att jag hade tvättstuga också. Jag bakade muffins och äppelpaj också:-D Annica med man och deras 2 yngsta barn kom för att hämta vagnen de köpte av mig och de stannade kvar på en trevlig fika också:-) Det var riktigt kul att få lära känna de lite och jag hoppas att vi kan ses igen:-)
Linda kom på en fika innan hon skulle hämta sin lilla Nova på dagis:-)

På eftermiddagen fick Thor feber och han var helt sänkt hela kvällen stackaren:-(

I tisdags fick Thor stanna hemma men han mådde bra igen och var feberfri. Peter lämnade barnen till dagis och jag tog en liten fika med Linda innan vi åkte på en shoppingtur till Kista gallerian:-)

Jag behövde handla lite kläder till Linnéa att ha på sig på dopet och strumpbyxor till Jennifer och Selina.
Jag har beställt rätt mycket kläder till de övriga barnen på nätet nu så jag handlade lite nytt till mig själv:-D
En snygg höstjacka, 2 linnen, en tuff AC/DC-top och bh blev det denna gång:-) Jag skulle behöva lite nya byxor då alla mina jeans hänger på mig och är jätte säckiga i baken:-( Har ju gått ner rätt mycket i vikt de senaste månaderna och även jeans som jag köpte för en månad sen är nu för stora! Men men, jag får portionera ut mina köp lite så det blir pengar kvar till annat också:-)

Innan vi åkte hem tog vi en fika så klart:-)

Söta tjejer:-)


Thor:-)

Emmelie kom och åt middag hos oss och passade barnen efteråt så att jag kunde övningsköra lite:-)
Vi åkte till Kista gallerian IGEN:-D Jag var tvungen att byta min nya jacka som stank parfym! Tyvärr så hade de inte flera i strl.40 som jag hade tagit så testade strl.38 och den passade bra så då slapp jag välja en annan jacka:-)

Igår lämnade jag barnen till dagis, gick hem igen för att sen träffa Annelie M för en lunch-date i Märsta C:-)
Vi gick runt i affärer först och lagom till lunch-dax kom även Linda.


Linda och Annelie:-)

Jag handlade också 2st tavlor och en väggtext till köket....Det kommer att bli jättefint:-)

På eftermiddagen ringde en man som sett vår "önskar hyra ett hus"-annons! Han hade ett jättestort hus i ett område som passade oss bra. Huset har varit till salu bra länge men nu var han öppen för förslag så vi packade in oss i bussen och åkte iväg för att titta på huset. Kevin, Linnéa och Jennifer stannade snällt hemma.
Och huset var hur bra som helst, även området mm! Men....nu var inte mannen alls lika intresserad av att hyra ut den utan huset skulle säljas:-( Snacka om att vi kände oss smått lurade:-( Här har vi åkt drygt 20mil för att titta på ett hus och vi hade gjort helt klart för mannen att vi ville hyra, inte köpa just nu. Han hoppades väl på att vi skulle ändra på oss när vi väl såg huset men nej...vi köper inget så länge vi inte har handpenningen ihopsparat!

Idag har jag städat och tvättat och fikat med Linda mm Nu är Peter och hämtar barnen och middagen ska väl planeras:-D


Vår lilla prinsessa:-)



Besvikelser

Jag är besviken:-( Jag är ledsen:-( Och jag är arg på mig själv för att jag låter mig själv bli besviken och ledsen!
Jag visste ju!! Jag visste att du skulle göra så här:-( Jag känner mig naiv och blåögd:-( Jag blir arg på mig själv för att jag tror på det bästa fast jag innerst inne VET.....
Peter har märkt att det är nåt som gnager i mig. Jag vill inte säga nåt för han har sagt detta för länge sen och jag VET att han har rätt i 99% av fallen. För jag vill ju tro!
Jag måste lära mig att inte vara så blåögd! Jag måste bli lite mera cynisk tror jag...
Nu ska jag tårka mina tårar, ta ett djupt andetag, gosa med Nellie och låta hennes leenden sudda bort min besvikelse....Livet går vidare och jag har trots allt det bästa som finns här i livet: Underbara barn och man som är nummer 1 här i livet för mig och mina underbara vänner som jag inte vill byta ut för några pengar i världen:-)

Helgen.....

Jahapp, då börjar även denna helg närma sig sitt slut och som alla andra helger så går tiden alldeles för fort:-D

Igår hade Linnéa, Jennifer, Benny och Selina en obligatorisk skoldag 9-12 och då brukar man samlas i skolan för att ha en städdag med loppis och cafeteria.....väldigt roligt tycker barnen:-)
Och så är de lediga imorgon som kompensation......

Jag fick nästan 2 timmar för mig själv igår! Japp, jag var helt allena, noll barn hemma! Overkligt och alldeles konstigt kändes det:-D Jag passade på att laga middagen men sen fick jag inget mera vettigt gjort.....jag visste liksom inte vad jag skulle göra, är ju så van vid att ha liv och stoj runt bena hela tiden så det blev en kortslutning i hjärnan av tystnaden:-D

Idag tog Peter med sig 7 av barnen och åkte på husesyn utanför Enköping. Linnéa gick till sin kompis Ebba och thor och Nellie stannade hemma med mig. Båda två sov och det blev så där konstigt tyst igen:-D
Fick Gitta på besök vilket var roligt då vi hinner inte ses lika mycket nu när hon jobbar o har sig:-)

Nu är hela familjen samlad igen och vi har precis ätit middag:-)
Idag är det då dags för att rösta och jag vet inte vem jag ska lägga min röst på!? Och tiden håller på att rinner iväg......! Jag låter Peter vila en stund innan vi tar en promenad till val-lokalen.....sen blir det väl att panik-välja nån av partierna:-D

Lite Nellie-bilder från igår:-)




Oliver med Nellie


Benny med Nellie och Oliver


Victor med Nellie och Oliver:-)

Killarna nästan slogs om att få hålla i Nellie och alla skulle fotas också:-D Och det är inte så lätt att få fina bilder på Nellie just nu för hon är jämt så upptagen med att äta på sina händer:-D

Mindre lugnt idag:-D

Tack för alla fina "omdömen" på min nya design! Kul att ni också gillar den:-)


Denna dag började lie fel då jag försov mig:-( Brukar gå upp kl. 6.15 så att jag hinner duscha,sminka mig mm innan barnen ska upp mm.
Idag stängde jag av alarmet och sov tydligen vidare och blev väckt av Peter strax före kl.7! Det blev stressigt värre eftersom jag även hade tvättstuga kl.7 och måste passa tiderna stenhårt om jag ska hinna tvätta allt. Dagisbarnen är ju lediga idag och jag lät även Jennifer, Benny och Selina stanna hemma. Jag lämnade tvätten, fixade frukost, plockade ihop mera tvätt, gick till tvättstugan, Peter åkte till jobbet, klädde på barnen, gick till tvättstugan, damsög hela lägenheten, hämtade tvätten, hann precis diska innan prästen kom på dopsamtal kl.12!
Dopsamtalet gick snabbt och smidigt, blev nog klara på en kvart (undrar om prästen hade bråttom nånstans*S*).
Har nu gett barnen hamburgare till lunch och väntar på att Peter ska komma hem för vi ska åka iväg sen hela familjen:-)

Igår kom Emmelie och passade barnen ett par timmar så att jag kunde övningsköra med Peter igen:-)
Denna gång åkte vi till Uppsala. Passade på att åka förbi Carola och Per men Carola hade precis hunnit åka hemifrån, bara nån minut innan så henne missade vi tyvärr:-( Men men nästa gång så:-D

Nu hinner jag inte skriva mer så bye så länge:-)

Vad tycker ni???

Visst blev den nya designen skitfin??? Jag är sååå sjukt nöjd med den och jag är såå tacksam för att Janna tog emot min beställning!! Besök gärna hennes blogg, en blogg som jag har följt i minst ett år nu och som jag gillar skarpt:-) Tusen tack Janna, du är bäst!

Nytt:-)

Först och främst en bild på min nya fina tatuering:-)



Även Nellies namn finns med i stjärnan nu men glömde fota den:-D

"Min" tatuerare Jimmy är bara SÅÅÅ DUKTIG!!! Kommer nog aldrig att gå till någon annan tatuerare, så duktig är han. Här finns Jimmy och hans kollegor - 3st otroligt trevliga och duktiga killar:-) : Ancient Art tattoo besök de gärna om du går i tatuerings-tankar, klart värt det;-)



Busarna Alice och Oliver:-) Alices t-shirt och Olivers byxor är nya från Röda Hund:-)


Även Thor har fått lite nytt från Röda Hund:-)


En glad fis-lisa:-)


Jag överlevde min första övningskörning på ca. 14år:-D Vi åkte fram o tillbaka till Kista C.....pirrigt värre var det men gick ju bra det med:-D

Första steget

Idag tar jag det första steget mot körkortet för idag ska jag ut på vägarna och övningsköra:-D

Nu när alla papper har äntligen kommit så är det stenhård träning som gäller för jag vill ha kortet snabbt!

En Award:-)

Jag har fått en fin award utav gulliga Willvin-Petra! Tusen tack vännen:-)






Instruktioner:
* Ge denna awards till någon eller några mammor du tycker förtjänar denna.
* Skriv varför dessa just förtjänar blogg awards
* Be dina vänner som fått awarden ta bilden och instruktionerna och ge vidare.
* Länka till den som gav dig Awarden.

Jag väljer att lämna awarden vidare till följande bloggare:

Carola m.8 barn: För att hon är en fin människa och kanon-mamma:-)

Eva med trillingar: Hon besitter en inre styrka som är nåt utöver det vanliga:-)

Paola: En duktig tjej både när det gäller familjen och hemmet;-)

Plus alla mina nära väninnor som inte bloggar....ni får en award av mig ändå;-)


Liten summering:-D

Det känns som att det var evigheter sen jag skrev om bara vår vardag liksom:-)
Det har varit full rulle dagarna i ända och de dagarna barnen varit på dagis så har jag och Peter försökt ha lite tid för att göra saker som är enklare att göra just när barnen inte är hemma:-)

Vi har i alla fall hunnit vara i skogen med alla barnen och plockat svampareller (som Alice kallar kantarellerna*S*). Vissa gånger har Peter varit på svamp-plock med Selina när han har hämtat henne från 6-års...


Svampen som hela familjen var och plockade:-)


Och resultatet:-)

Vi har även fått vår "matsalsdel" ommålad. Det var fula, flottiga tapeter där innan och när vi flyttade in fick de nedslag. Nu valde vi att få de väggarna målade i stället för tapet....så mycket lättare att hålla rent väggarna:-)


Under arbetet.....

Varje morgon och eftermiddag under 3 dagar fick vi flytta på bord/stolar och den bly-tunga kökssoffan men det var det värt:-D


Ljusa, fina väggar är resultatet:-) Nu ska jag bara hitta en fin tavla och väggtext att ha
på de väggarna så blir det finemangen:-D

En dag var jag, Peter och Nellie och lunchade med brudarna:-) En trevlig avbryt på vardagen blev det och är lite förvånad över att Peter gjorde oss sällskap för det händer inte så ofta:-D


Annelie med Sami och sin sallad:-)


Annelies syster Victoria och Sami:-)


Linda med sin fralla:-)


Min favoritlunch - varm smörgås med sallad:-)


Peter med Nellie och Sami


Grillat har vi också gjort ett par gånger:-)
En dag kom Eva med sina 6 barn och vi grillade tillsammans. Hade en härlig eftermiddag tillsammans och jag måste bara säga en gång till att jag är såå glad att vi har fått lära känna Eva och hennes underbara familj:-) Eva är en sån fin människa och vän att man kan inte annat än älska henne:-)

Vi har även införskaffat oss en ny större grill, tacka vet jag Jysks höst-rea:-)


Och den är kanonbra!

Annars så har dagarna varit som de är.....fullt ös med barnen, hushållsarbeten mm:-D
Peter blir piggare och bättre för varje dag som går och det är skönt:-)

Oliver har blivit jättegosig mot Nellie.....han ska pussa henne typ konstant och så älskar han att ligga på golvet bredvid Nellie och bara mysa:-)


Myspys:-)


En puss:-)


Även Thor vill vara med:-)


En glad Nellie i sina nya härliga och ekologiska kläder från Röda Hund 

Igår var jag iväg och tatuerade mig igen:-) Ville ju ha med Nellie och Thor och eftersom bara ett namn fick plats i stjärnan så fick Thor en egen tatuering.....(undrar vad det blev dårå*S*)
Bilder kommer inom kort;-)

Ang. en ny design så har det inte gått så bra som ni ser....... Jag fick hjälp av en tjej men var tyvärr inte riktigt nöjd med resultatet:-( Jättetråkigt då jag vet att hon har lagt massa jobb till det mm men jag vill att den nya designen ska kännas lika rätt som den nuvarande gjorde.....
Så, nu har jag hjälp av en annan tjej som är skitduktig och jag vet att jag kommer att gilla vad hon än hittar på:-)
Så alldeles snart blir det designbyte OCH med Nellie med i bild:-D

Nu ska jag ta tag i våra busungar och få de i säng:-D

Ska snart.....

Jag vet, har varit lite dålig på att skriva och jag har lite dåligt samvete för det med men fasiken, tiden räcker inte alltid till:-D Nu har jag tid men jag vill ha med lite nya foton också och skit-datorn vägrar att ta emot mina foton från kameran så jag får ladda ner de i laptopen först, lagra de i usb-minnet mm så ni får snällt vänta ett tag till;-) But I´ll be back......

Måste förklara mig lite mera....

Jag har fått lite kommentaren angående det jag skrev om Victoria Silvstedt....

bla:

Hej! Kan ju undra vad Viktoria har gjort dej för illa ? Kasta skit på andra och deras kroppar tycker jag är väldigt lågt av dej.


Undrar bara om det har gått er helt förbi att människor faktiskt kan se ut på olika sätt. Tjocka och smala...alla förtjänar att bli mötta med respekt.


Gjorde nyss ett inlägg igen ang. Mirkas kom. till Victoraia S. Vet inte om det "trycktes" bort el. vad som hände? Tar det därför igen. Har det fullkomligt undgått er att människor faktiskt ser olika ut? Både "tjocka" och "pinnsmala". Det har i detta fall inget med "ideal" att göra utan bara att människor ska respekteras för den dom är , och inte för hur dom ser ut!


Jag gör ingen skillnad på människor som är grundad på deras utseende i det stora hela! Jag har själv varit både pinnsmal (50kg 169cm lång) och bra mullig så jag är den sista som ska dra såna skillnader.

Men i vissa fall så reagerar även jag! Då menar jag just såna som tex Victoria.
Här har vi en kvinna som i början av sin karriär var snygg och såg naturlig ut. Genom åren har hon förändrats enormt och fixat vissa synbara detaljer på sin kropp, troligtvis för att det säljer bättre over there. Även hennes bimbo-status har vuxit genom åren...även det troligtvis för att det säljer!
Så gott som alla uppträdanden hon har gjort har hon själv fått sig att se ut som en pinsam bimbo. Jag har försökt att klura ut ifall om hon verkligen är en äkta bimbo eller om hon är så jäkla smart att allt är bara ett spel...för att det säljer?? Det är ju inte mycket smart eller klokt som kommer ur munnen på henne liksom;-)
DETTA är bilden som Victoria själv ger om sig och det offentligt!
Jag är ledsen om det stör dig att jag inte kan visa så mycket respekt för henne. Visst jag vet inte hur hon är innerst inne men jag grundar min respekt på det hon visar utåt och vad jag kan se så vill hon att människor ska se henne på ett specifikt sätt med tanke på hur hon beter sig offentligt!
Skulle jag möta henne privat och få se att hon trots allt har något vettigt innanför pannbenet så är jag den första att be henne om ursäkt!
Men vad som gäller hennes kropp så ändrar jag inte min uppfattning om den. Jag anser inte att hon är ett bra föredöme åt unga tjejer! Jag har själv som ung nästan svältit mig själv för att bli riktigt smal för jag trodde inte att jag dög annars och det mycket pga det man ser i tidningar, tv mm
Varför ska jag respektera hennes utseende när hon uppenbarligen inte verkar göra det själv?

PS. Jag är inte emot olika skönhetsoperationer bara de görs med måtta och passar in med resten av kroppen:-)

"Olga" nergraderad!

Någonting som vi använder väldigt mycket hos oss är dammsugaren! Dammsuger minst 2 gånger om dagen men ofta flera gånger än det och trots att vi köper dammsugare av lite bättre kvalite så går de åt hos oss:-D

För ganska exakt ett år sedan skaffade vi en ny dammsugare även kallad för "Olga".Hon fungerar bra fortfarande förutom att ungarna har förstört knappen där man väljer styrkan på insuget....och den suger nu enbart på det kraftigaste suget! Inte så roligt när man har en ny dammsugarpåse i för de fastnar man på mattorna, golvet mm:-D

Därför valde vi för drygt en vecka sedan att nergradera Olga som numera gör sin tjänst på nedre våningen och så införskaffade vi inte bara en utan två nya apparater:-)

Denna gång blev det en suveränt bra och fin allergi-dammsugare från Nilfisk och en sån där handjagare även den från Nilfisk:-D


Power Allergy är en dammsugare av toppkvalitet med imponerade prestanda. Du behöver inte längre kompromissa mellan städresultat, filtrering, ljudnivå eller design. HEPA H13/HEPA tight. 8 m elkabel på sladdvinda.

Detta ingår:

Teleskoprör

Kombimunstycke DeLuxe

Parkettmunstycke

Mini turbomunstycke

Tre detaljmunstycken.



Två maskiner i en där det går snabbt och lätt att plocka av sugenheten för att använda den på bord eller andra mer svåråtkomliga ställen. 12 volt batteri med kraftfull motor. Enkel att ta av för att dammsuga i soffan eller på bordet.

Med dammsugaren fast i stativet roterar en eldriven borste mot golvet och sopar samt suger in smulor och damm i din dammbehållare. Med dubbla tvättbara filter tar du upp det mesta. 20 minuters drifttid gör din dammsugning snabb och smidig. Böjbart handtag medför enkel förvaring i exempelvis skåp. Laddstation för antingen vägg eller golv medföljer.


Nu är dammsugning lite roligare igen och barnen tycker att det är jätteskoj att dammsuga med handdammsugaren:-D

Nu så...om galan:-D

Kristallen-galan....den stora galan som vi hade sett fram emot är nu då avverkad och det med lite blandade känslor!
Jag hade ju haft ångest över denna gala - vad ska jag ha på mig? - hur ska håret se ut! - mm mm
Och till slut lät jag mina närmaste väninnor bestämma åt mig min klädsel och då blev det en klänning a lá not me...
Jag fick en fin håruppsättning och den var helt okej tycker jag:-)
Klänningen är ju skitsnygg men kände mig inte riktigt bekväm ändå och kände mig lite väl uppklädd.

Det första vi gjorde när vi kom till hotellet var att vi knackade på till Carola och Perras rum och sa hej:-) Lämnade sen in våra saker i vårt rum och hungriga som vi var gick vi ner till baren för att äta lite (blev en toast skagen) och Carola och Perra gjorde oss sällskap:-)

När vi hade ätit och fikat klart gick vi upp på rummen och bytte till festkläderna.
Mötte upp Carola och Per och Tina och Jörgen för att tillsammans gå in till Annexet där galan hölls:-)
Som ni alla vet så är vi redan väl bekanta med Wetterholms men Tina och Jörgen träffade vi nu för första gången IRL. Och de var precis som jag trodde att de skulle vara:-D

Nå väl, först var det lite mat och för-mingel , inte varje dag man står och äter med kändisar runt sig lite överallt:-D


Peter, Per och Jörgen


Och vi ladies:-)

Efter maten började jag och Peter mingla lite och kolla vilka vi ville fota:-) Kändes lite pinsamt att gå fram till "okännt" folk och några kändisar som vi ville egentligen fota struntade vi i för vi ville inte störa de när de åt eller var mitt i en konvertation med någon....
Nu var det Peter som tog de flesta fotona vilket betyder att det är jag som poserar med i de flesta fotona:-D


Tog en mjukstart med färjan-Håkan:-D (linslusen själv var han *S*)


Peter med Roomservice-killarna Johnny och Mathias:-) Riktigt trevliga,sköna killar att prata med:-D


Martin Timell var lika trevlig han med (han har tydligen sett alla fam.Annorlunda- avsnitten*S*)


Arga snickaren (vet ej vad han heter), även han hur trevlig som helst:-)


Och Ernst, ett måste att fota honom ju:-D Super trevlig även han:-)


Förra årets Idol.tvåa Kalle, en riktigt skön, trevlig kille:-)


Och sist Laila och Niclas....minst trevliga, mera stroppiga till attityden tyvärr....

Efter mingel var det dags att hitta sina platser i annexet där galan skulle hållas. Fick veta dagen innan att bara jag och Peter skulle sitta med Camilla, producenten och OM vi vann skulle bara vi tre gå upp och ta emot priset.Så vi satt långt framme på rad 7 medans de andra fick sitta längre bak på rad 16. Lite taskigt mot de andra paren (Carola/Per och Tina/Jörgen) tycker jag för den säsongen handlade ju om våra 3 familjer:-(


Såna här lappar satt fast på stolsryggen så vi skulle hitta rätt plats:-)

Själva galan var en besvikelse och INTE pga att vi inte vann! Våran kategori + 3 andra förspelades och visades aldrig på tv:-( Det var långtråkigt att sitta där så länge...det enda lite roliga var att se hur det gick till "bakom kulisserna" på en sån här tillställning. Peter satt vid gången så han syntes ett par gånger på tv:-)
Det lilla som var underhållning var ju inte mycket att hurra för heller....
Alltså vem vill egentligen se bimbonas bimbo a lá bimbo = Victoria Silverstedt?? Denna flicka var tanigare än lyktstolpen ute på gatan, några boobisar som stack ut från "stolpen" och håret....herregud hon måste ju ha mera löshår än riktigt hår på skallen! Hon har så mycket hår att hela skallen ser enorm ut mot den taniga kroppen:-D
Och att hon inte skäms att göra bort sig som hon verkligen är duktig på?? Hon tjänar nog fina pengar på sin bimbo-stil men shit...är det verkligen värt det?!! Undrar om hon efter ett uppträdande står och kollar in i spegeln och tycker  typ " Ooh, Victouria, det där gjorde du so well hihihii" Nä, jag förstår inte riktigt hur man kan sjunka så lågt och leva med sig själv....? Och stackaren har ju till och med nästan glömt bort sitt hemspråk:-( Vilket jag tror är bara ett spel......har ju själv bott i ett nytt land nu i 24 år och nästan bara använt det svenska språket MEN nog fan har jag det finska språket kvar..... En lustig prick må jag säga:-D

Hur som haver....kom visst lite på villovägar där:-D:-D
Sen var det dags för Efterfesten med ett stort E! Wow, den som skulle vara ballare än allt annat! Vilken besvikelse den var!! Det var fullt med folk, dålig musik och svindyrt! Jag tog en flaska cider som var det äckligaste jag druckigt och Peter tog en flaska cola + en liten chipspåse....Gissa vad det kostade??

118 RIKSDALER!!! Men ärligt alltså......Att vara på en dålig fest med dålig musik , äcklig dricka som dessutom var svindyr....inget man stannar länge kvar på! Vi gick efter drygt en timme! Alltså jag FATTAR INTE hur folk kan tycka att det är värt att gå ut och festa var och varannan helg?? För vad??  Nej, jag skulle ALDRIG ALDRIG byta ut mitt liv mot ett sånt där leverne never ever!

Så vi kom i säng i hyffsad tid och var pigga och glada på morgonen:-D


Badrummet i hotellrummet! "fina" glasväggar med fin insyn....not:-D


Det fanns ju i för sig ett drapperi...utanför!! Men den var inte till någon större nytta direkt:-D


Och till sist jag gör mig redo för hemfärden:-) HOME SWEET HOME!!

Sumering: Det var jätteroligt att få träffa massa kändisar och se hur allt sånt här går till men jag är nog rätt nöjd med mitt liv som den är, oglamorisk:-D


Rykten!

Jag bara MÅSTE ta upp en sak här! En sak som har gnagt i mig och irriterat mig sedan jag fick höra om det!
Jag vet att många älskar skvaller och att rykten sprids......så är det ju.....men det jag fick höra fick mig att tappa hakan en kort stund faktiskt!
Jag vet att man inte ska lyssna på rykten eller ta åt sig sånt som ändå inte är sant MEN jag vill verkligen klargöra för ALLA om vad som är sant/osant eftersom det tydligen finns de som tror på fullaste allvar på denna rykte!

Tydligen går det rykten om att vi har barnflickor som hjälper oss att ta hand om våra barn!????
Och denna rykte är inget som går runt här i Märsta utan ca 30 mil söderut där vi inte ens känner någon annan än en familj (och de har INTE spridit det!)!

Alltså WHAT!!!

De som känner oss och som ni nog har märkt så har vi besök av någon vän typ dagligen, kan nog intyga eventuella "tvivlare" om att det inte stämmer! Fast jag kanske har gömt barnflickan i garderoben varje gång vi får besök......ibland får de tyvärr sitta där rätt länge och avdrag i lön då de inte hjälper till med barnen för våra vänner brukar stanna hos oss rätt långa stunder oftast:-D:-D:-D

Nä men allvarligt! OM vi nu skulle ha råd att anlita barnflickor så skulle jag GARANTERAT INTE lägga de pengarna på det utan jag skulle faktiskt då skaffa mig en kock oh om pengarna räkte till så hade inte en personlig tränare varit en dålig idé heller!

Det känns såå sjukt att få höra talas om en sån här rykte då vi knappt aldrig har en barnvakt !
*Vi går ut och äter ca. 3 gånger om året, har en barnvakt då och vi är hemifrån max 2 tim
*Vi har en barnvakt en dag strax före jul när vi åker och handlar julklapparna
*Det här året har vi lämnat några barn hos en barnvakt när vi har åkt och tittat på hus (2 gånger närmare  bestämt och för att alla barnen får inte plats i bilen)
*Att icke glömmas så har vi en barnvakt när jag åker in på förlossningen
OCH då är det oftast Emmelie (Peters äldsta dotter för er som inte hängt med) som passar barnen:-)

Som ni ser så händer det inte ofta och så där har det sett ut i alla de åren vi haft barn!

Så skärpning på er som snackar skit vitt och brett, skaffa er ett eget liv istället och ge fan i mitt!!

Snart....

Jag lovar, bilder från galan kommer snart....har inte hunnit ännu bara:-)

Gala:-)

Har varit internetlös sen i onsdags och först nu funkar det igen!
Därav skriver jag bara ett kort inlägg idag;-) Har en stressig dag med massa förberedelser inför vår gala-kväll:-)

Ser verkligen framemot kvällen och att få umgås med Carola och Perra och resten av Sverges tv-kändisar:-D
Vi kommer att få det skitkul tror jag:-D

Återkommer med massa bilder mm sen så fort jag har tid med det;-)

Kramar och ha en trevlig helg allihopa:-)

Tonåring

Jag har numera en tonåring i huset! Shit, jag är morsa till en tonåring....vad hände? Han var ju en bebis för några år sedan! Jag kommer så väl ihåg när jag var gravid med Kevin, den långa förlossningen, när jag vankade runt hela Akademiska sjukhus i väntan på att han skulle födas, hur jag spydde i en stor plåtaskopp som fanns på uteserveringen till en cafe där i sjukhuset, hur jag plågades med lavemang, hur kul vi hade när vi stötte på väder-killen Pär nånting på svt (ni vet han med lite halvlångt lockigt hår) :-D Jag kommer ihåg när jag ligger i sängen med jobbiga värkar och Peter hör på radion om prinsessan Dianas bilolycka...:-( Jag kommer ihåg hur jag gjorde allt i min makt för att försöka pressa ut ungen innan klockan blev 24 för jag ville ha en augusti-bebis:-D Men tji fick jag, kl. 00.18 föddes han, min förstfödde älskade son!

Jag kommer ihåg att jag var en riktig hönsmamma med Kevin i början:-D Gjorde saker som jag numera fnyser åt:-D Vilken tur att man är förstagångs-mamma bara en gång:-D

Kevin har alltid varit en lugn och snäll kille:-) Och jag hoppas att han fortsätter så även genom sin tonår:-)

             GRATTI KEVIN PÅ DIN 13-ÅRSDAG!!!


 

RSS 2.0