Ledsen:-(

Surt att läsa kommentarer hos andra som klankar ner på mig utan någon som helst anledning eller fakta:-(

Antingen så suger min blogg för att jag gör tydligen sååå mycket reklam här!? Att jag har vissa samarbetspartners och gör reklam i en win-win situation så kan väl ändå inte det räknas som ofta då inte ens var 10:de inlägg är reklam!? Finns måååånga bloggar som har fan så mycket mera reklam-inslag i sina inlägg! Och många saker jag länkar till är reklam utan att jag får ett skit för det, jag länkar till ställen som jag bara gillar thats it!

En annan sak är att jag blir beskyllt att ha skrivit dumma saker i Carolas blogg under ett annat namn och bara i förbifarten passar människan på att klanka ner på oss:-(
Usch, vad sur och framförallt ledsen jag blir.............Skit på er era dumma människor, kom när du har nåt riktigt att komma med, gärna sånt som är sant annars så låt mig vara!!!

Kommentarer
Postat av: Susse

STÅ PÅ DIG!!

Du är en fantastisk människa med en underbar familj..

Skit i vad andra tycker o tänker, eller skriver..Gör det du/ni tycker är rätt. Då blir det ALLTID bra..



Kramar från Susse

2011-01-09 @ 14:51:45
Postat av: Anna

Jag tycker att du är stark och fin Mirka! Jag har en fråga bara: varför var det just Thor som fick en egen tatuering? Varför inte Nellie?

Stor kram till er alla!

2011-01-09 @ 14:52:43
Postat av: Ida

Så tråkigt att det finns människor som skirver negativa saker om er. Jag fattar inte alls hur dem tänker, men tror det enbart handlar om avundsjuka. Det är väl människor som inte har något vettigare för sig och som är bittra och missnöjda och då klankar dem ner på andra. Men du vet ju själv att du är en jättebra mamma till dina barn.

2011-01-09 @ 15:03:30
Postat av: Annika

Hej!

Vad tråkigt att bli smutskastad så :( Reklam för saker som man gillar måste man väl få göra? Det gör ju var och varannan bloggare hela tiden.Hoppas du kan skaka av dig de dåliga påhoppen :)

Precis börjat följa din blogg och tycker det är roligt att läsa dina inlägg!

Trevlig kväll!

2011-01-09 @ 15:15:04
URL: http://mrsbelestam.blogg.se/
Postat av: Rumptott

fan va trisst det är med sånt folk..

satt o tittade på tv idag =) (tittar aldrig på tv annars) men så såg jag dig o din familj.. o seg o trög som jag är va fan har jag sett henne innan?? =O

haha de va ju här =P på bloggen =D hehe..

antar det är gammla avsnitt som dom visar nu av familjen annorlunda lr? förvirrad

för där födde du ju nellie?

för du va väl gravid igen nu lr hur var det?? hehe jag blir helt koko i bollen..

men va jag ville säga var iaf att jag beundrar dig =)

du är en förebild för mig jag hämtar mkt tipps ifrån din blogg om allt =)

i o med att jag inte har någon egen mamma längre o rådfråga så hämtar jag lite råd ifrån din blogg lr ja ifrån dig blir de ju eftersom de e du som skriver =D



hoppas allt e tipp topp med dig =D

kramar

2011-01-09 @ 15:17:31
URL: http://rumptott.blogg.se/
Postat av: Hannah *

Fin blogg, har du fixat design och header själv eller kan du tipsa om den som hjälpte dig?

Toppen bra och intressant blogg verkligen :)

KRAM

2011-01-09 @ 15:21:25
URL: http://haannnahk.blogg.se/
Postat av: Marianne

Jag tycker din blogg är bra. De som inte gillar den behöver ju inte gå in här och läsa om de stör sig så mycket på den.. Stå på dig och ha en fortsatt bra dag..

2011-01-09 @ 15:25:57
Postat av: Tessan i Gbg

fy fan varför måste man klanka ner på andra, jag förstår inte dessa människor, dom måste förmodligen vara avundsjuka på dig Mirka, stå på dig tycker du är en suverän mamma/fru, hoppas att dessa idioter slutar upp snart, kramis

2011-01-09 @ 15:28:28
Postat av: Smulan

AVUNDSJUKA kallas det, bli inte ledsen.... Värst vad alla hoppar på dig, fattar inte det riktigt.....

Postat av: pillris

Du har en helt underbar blogg Mirka.

Liksom en helt underbar familj.

Jag följer din blogg och hela min familj följer er i en annorlunda familj.

Fortsätt så.

2011-01-09 @ 15:37:24
URL: http://pillris.blogg.se/
Postat av: mammalollo

Att folk orkar hålla på, för mycket fritid.

Tycker det är kul att se vad för saker du tycker om.

Stå på dig.

Hoppas ditt öga blir bättre.

Ha en fortsatt bra dag./Lollo

Postat av: tres

jag tycker det är såå paetiskt så folk håller på till dig, du har nyss fått missfall och det har jag med fått fast för 9månader sen och det är jävligt tufft att klara sig igenom plus ta hand om sina barn när man är nere och lessen men du gör det betydligt bättre än vad jag gjorde efter mitt missfall dom första veckorna, du borde ha cred och uppskattning och folk borde skriva hur duktig du är som kämpar på och inte klanka ner på dig och klaga på sånt som är ren och skär lögn, visst alla människor är inte likadana och tycker likadant men jag kanske inte håller med alla andra om allt hela tiden eller tar hand om mina barn på samma sätt eller har samma intressen på våran fritid som dig, men jag skulle adlrig i livet klaga på dig för det, du gör ingetting fel, du tar hand om dina barn och gör ett väldigt bra jobb trots du har många barn och dom är visst rena och fina och inte hm,överviktiga som någon ren och skär idiot skrev, jag förstår inte hur man kan säga sådant, jag vet hur överviktiga barn ser ut och dina är inte det, det är bra att dom inte ser ut som ena min dotter,hon är skitsmal och när hon blir sjuk putar revbenen ut,de är läskigt och jag vill gärna hon skall gå upp ett par kilo till så hon tål bättre när hon blir sjuk eller ramlar.

det är bra med lite hull,lite fett, lite skinn på ett barn, dom skall ha det!!

och det med reklam och tävlingar du har, det tycker jag bara är kanon och roligt. din blogg har allt en blogg skall ha som är intressant att läsa,förmodligen dom som kommenterar mår väldigt dåligt och har ett piss liv och är svartsjuka och bittra kärringar som älskar leta fel och överdriva saker och vill såra folk och speciellt kul är det för dom när dom kan göra det på internet anonymt, ne fegt och löjligt och patetiska är dom människorna. du mirka är tuff och bra mamma som tar hand om dina barn kanonbra och dessutom så vågar du visa alla hur du gör i fam.annorlunda och du vågar blogga öppet och ärligt och rakt om det!



2011-01-09 @ 15:46:32
URL: http://lillamami.blogg.se/
Postat av: Eva

Ja vad korkade en del är!!! Jag var precis inne på carolas blogg o läste, kunde inte låta bli o svara heller... Undrar vad syftet egentligen är med såna kommentarer? urdumt!!! Kram till dig Mirka, ni har toppenfina ungar!!!!

2011-01-09 @ 15:47:52
URL: http://blogg.mama.nu/bloggmamanu/
Postat av: emma

Hej. Fy vad trist att vissa alltid ska vara elaka, fattar inte varför de ens ska läsa bloggar om de inte gillar innehållet.

Skit i alla som e elaka, de e antagligen patetiska ensamma idioter utan ett eget liv, och måste klaga på andra för att känna sig bättre.



Jag tycker du e en stark kvinna som orkar och klarar av allt.

mitt stöd har du alltid.

mvh emma

2011-01-09 @ 15:51:57
URL: http://mammatillunderbarabarn.blogg.se/
Postat av: Hanna mamma till 4

Nämen vad är det för fel på folk... Ha man verkligen inget annat för sig än att gnälla på allt man kan hitta??

Vad då reklam det är väl bara o bläddra förbi.. Det är ju din blogg och du bestämmer väl eller har jag missupfattat det hela..

Gå och läs någon annanstans ni som inte kan bete er som folk med moral och suntförnuft..Visa lite med mänsklighet.



Tack för att du säger ifrån och visar dessa människor vad som är ok och inte... Kram♥

2011-01-09 @ 15:54:35
Postat av: Magda

Avundsjuka Mirka inget annat är det... Försök att inte bry dig !! Vi är många flera som gillar dig och beundrar dig med alla härliga ungar ni har !!

2011-01-09 @ 15:56:01
Postat av: Kristiina- mamma till Lovisa

Mirka, tyvärr kommer det alltid finnas folk som säger elaka saker. Men då får man bara komma ihåg att det är människor som inte mår bra i sig själva. De tror att de kanske mår lite bättre om de kan trycka mer någon annan. Skit i dem för de är inte värda din energi. Det viktiga är att du och dina barn mår bra. Kram

2011-01-09 @ 16:01:57
URL: http://keeya-keeya.blogspot.com
Postat av: Anonym

Vad tråkigt förstår att du blir ledsen , men försök strunta i de elaka kommentarerna (inte lätt men men) . Jag o många andra tycker att din blogg är kanon =) Ha det gott o Kram

2011-01-09 @ 16:17:15
URL: http://metrobloggen.se/dedes
Postat av: Nadja

Du ska INTE behöva vara ledsen för att andra idioter beter sig som skit! Jag tror mycket bottnar i ren avunsjuka. Ni kan ju inte hjälpa att ni är en av Sveriges härligaste familjer och som har berikats med 10 underbara skatter! Fortsätt vara den du är, Mirka. För du är helt fantastisk! Nu över till lite frågor:

* Hur löser du förvaring av barnens kläder, skor, påslakan/lakan, handdukar m.m.? Jag får panik på alla vinterkläder som tar upp hela hallen. Hur ser ER hall ut? Hänger allt fint på krokar eller hur gör ni?

* Hur lyckas du har så fint och uppdiskat (det man ser på bild), när du har fullt upp? Diskar du efter varje måltid eller bara ett par gånger om dagen?

* När får du tid till att duscha själv? Tar du med dem minsta barnen in i badrummet då?

* Har ni vissa "baddagar" då barnen badar och görs iordning eller hur får du den rutinen att funka?

* Vilka av barnen borstar sina tänder själva och vilka hjälper ni?

* Har du något nyårslöfte?

* Beklagar missfallet och undrar om det har hänt innan? Oj; vad många frågor! Har egentligen ännu fler men börjar med dessa... Kanske snart dax att ha sån där frågestund, Mirka? Uppskattat av oss som läser bloggen och undrar massor! KRAM!

2011-01-09 @ 16:18:47
Postat av: Jannika mamma till Jillian

ta inte åt dig.. människor är haters! Det va någon gång som någon skällde ut mig,anonymt såklart, för att jag itne hade några leksaker till min tvåmånaders spädis.. spännande va? Hur som helst, du är grym, gör va du vill med DIN blogg!

2011-01-09 @ 16:24:22
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/
Postat av: Maria

Vad får folk det ifrån att du och Carola skulle vara osams?



Trist när det skrivs dumma kommentarer. Så mycket reklam tycker jag inte heller att du gör.



Men folk är som de är, den svenska avundsjukan är väl vida känd!!!



Din blogg är jättebra och är en av de jag följer flitigast. Bra att du kan välja vilka kommentarer som ska publiceras och inte.



Kram Maria

2011-01-09 @ 16:27:05
URL: http://sexbarnsfamiljen.blogspot.com/
Postat av: Camilla,30 år & blivande 8 barnsmamma.

Vad är det med folk egentligen..

Har dom inget annat för sig en att klanka på andras bloggar..

Du får väll ha hur mycket reklam du vill..

inget som stör mig iallafall..

Man får ju bra tips på det sättet..hehe..



Hoppas ni får en bra eftermiddag

mvh camilla

2011-01-09 @ 16:29:09
URL: http://minstorafam.blogg.se/
Postat av: zandra

Är trist när folk förstör för andra.



Måste bara bertätta att i måndag när programet hade ny start så satt jag bänkad framför tv:n

Barnen hade gått och sagt hela dagen att ikväll får vi inte störa mamma för då börjar henne program med alla barnen:-)



Ser att dom sticker ut sina huvud från deras rum, så då har dom själva satt på kanalen och låg och titta.

Så varje dag frågar dom om alla barnen kommer.

Så det är både min och barnen höjdpunkt på hela veckan mannen ser det när han inte jobbar



Vi säger inte familjen annorlunda utan alla barnen:-)



Tycker det var bra att ni kom med igen!!!



2011-01-09 @ 16:34:01
URL: http://snurrigafamiljen.blogg.se/
Postat av: Jannica 2 barnsmamma

Säger som dom andra, det är inget annat än svartsjuka. Beundrar dig jätte mycket och för mig och många andra i min omgivning är du en helt underbar förebild. Stå på dig Mirka :D

2011-01-09 @ 16:40:44
Postat av: Madde

Hej Mirka!

SVENSKA AVUNDSJUKAN!!! Kallas det när man klankar och klankar ner andra... Det roliga är att de SÄLLAN har rent framför sin egen dörr...

Oftast är det samma NEGATIVA människor som är AVUNDSJUK på andra...

Försök att inte ta åt Er utan STRÄCK på DIG och NJUT av din UNDERBARA familj...



Kram Madde

Tack för att du delar med dig!

2011-01-09 @ 16:41:36
Postat av: Sjubarnsmamma

Det bästa är att inte försöka bry sig. Jag vet att det kan vara svårt ibland men de som gör så som denna människa gör vill bara ha uppmärksamhet. Vill synas och få gratisreklam. Du vet avd som är sant och vad som inte är sant. Vad den personen eller andra som pratar skit är inte värda att ens lyssna på. Skulle någon lyssna på dom o tro på lögnerna så finns det inget man kan göra åt det. Det är dom som förlorar mest på det. Det är ren avundsjuka och ingenting annat.



De känner sig viktiga när man tänker och uttalar sig om dom så försök att inte ge dom det. De är inte ens värda att tänkas på. Ursäkta om jag låter hård om just det men människor som gör allt för att såra andra är inte värda ett skit i mina ögon.



Du har andra som läser din blogg o som gör det med glädje. Jag är en av dom. Vi finns här för dig.



Stor kram från mig!

2011-01-09 @ 16:46:27
URL: http://www.sjubarnsmamma.com
Postat av: anna

Varför fokuserar du så mycket på det negativa som skrivs och dessutom kommenterar dessa? Då får ju dessa människor bekräftelse och det vill du väl ändå inte? Fokusera på det positiva och kommentera dom kommentarerna istället, det är dessutom roligare att läsa sånt!

2011-01-09 @ 17:04:01
Postat av: jenny

Jag tycker att din blogg är bra, jag tycker att ni är fantastiska, ni får vardagen att flyta på så bra med tio barn och allt, du skriver bra och det är kul att läsa om vad som händer i erat liv..

Styrke kramar från jenny

2011-01-09 @ 17:12:40
Postat av: katta

Kan bara säga en sak fattar inte varför man ska läsa din blogg om man nu enbart ska klaga..



Jag gillar din blogg och tycker den fantastisk person.

En sak jag beundrar och det är att du hinner med att blogga med alla dom underbara barnen du har ...

Jag bara gillar din blogg stå på dej du fantasktisk.



Massa kramar

Katta med 4 busar

2011-01-09 @ 17:15:39
URL: http://kaan74.bloggplatsen.se/
Postat av: amanda

Fin blogg du har, urgulliga barn har du med :)

2011-01-09 @ 17:22:33
URL: http://amandapower.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Fy så tråkigt detta är<:(

Jag följer både din och Carolas blogg och tycker det är så kul att läsa om era dagar, men jag måste säga att jag blev oerhört besviken när jag såg kommentarerna inne på hennes sida. Vore jag Carola skulle jag genast plocka bort dom, det är INTE ok att skriva elaka saker om er ELLER era barn.



Hoppas verkligen att ni två kan lösa detta utanför bloggarna.

Tycker att verkar vara en fantastisk människa/mamma, du inspererar mig:)!!

2011-01-09 @ 17:23:55
Postat av: "Bettan"

Ja du....knäppa människor kommer det alltid att finnas.....skit i dom......det skulle jag göra !!! Ha en bra kväller allihopa /Bettan

2011-01-09 @ 17:41:38
URL: http://www.metrobloggen.se/Mamma1
Postat av: Katta

Men vet du, skit i dom!!! Tillåt ingen och då menar jag absolut INGEN få suga ur din positiva energi!!! Ingen är värd det...verkligen skit i dom...du vet den gamla godingen, in på ena örat och ut på det andra!!! KRAM!

2011-01-09 @ 17:43:10
URL: http://kattasfett.blogg.se/
Postat av: marina

usch vilka puckon!

2011-01-09 @ 17:53:37
URL: http://allaminahjartan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tråkigt!! Men försökt att inte lyssna på sånna kommentarer! Se på alla fina kommentarer du får :) Jättebra blogg, som är rolig att läsa!

2011-01-09 @ 17:57:17
Postat av: Gabricia

Åh,jag önskar att du hade kunnat låta kommentarerna rinna av dig men jag vet hur svårt det är. Det är aldrig lätt att få höra negativt om en själv och speciellt inte när det inte stämmer. Du är en toppenmamma till dina barn och för mig är du en förebild som ror i land vardagslivet med din fina familj. Jag har fyra barn och har fullt upp med dem och tänker ofta på dig och andra mammor med fler barn än vad jag har. Ni sporrar mig i stunder som jag tycker är jobbiga! Kram på dig!

2011-01-09 @ 18:06:01
Postat av: Michaela Lejonberg

Läste de elaka kommentarerna om dig Mirka i Carolas blogg! Blev ledsen och arg! Har folk inte vettigare saker för sig? Sandlådelek kallar jag det!!

morr



Du lever ditt liv och är en bra mamma, nä du är ingen bra mamma alls,... du är en FANTASTISKT BRA mamma!! Sådeså!!



Stå på dig Mirka!!



Kramkram!!!

Postat av: Jessica Ringdahl

Varför kommer man hit om man bara vill trycka ner och klanka på Mirka med familj. Vi ska vara glada och tacksamma för att vi får läsa och ta del av hela familjens liv. Om det Mirka skriver inte passar så läs någonannanstans. Sluta klaga utan var glad och tacksam att hon delar med sig sitt liv och sina tankar. Jag är i alla fall oerhört glad och tacksam för att vi får följa Mirka med familj och får ta del av hennes tankar.



Stå på dig! Kram på dig

Hälsningar Jessica Ringdahl

2011-01-09 @ 18:11:58
Postat av: 4U2

Men ... Det finns tyvärr knäppa människor överallt, ta inte åt dig (vet hur svårt det är att följa detta) utan försök ignorera när/om sånt dyker upp.

Kramar

2011-01-09 @ 18:28:49
URL: http://4U2really.blogspot.com/
Postat av: anonym

Jag älskar dej och din familj och fattar inte att någon vill er illa!

2011-01-09 @ 18:31:09
Postat av: Linda

Nä inte OKEJ att trampa på andra, att inte folk kan ge sig någon gång. Nä sträck på dig och inse att du/ni är bra som ni är. Ingen ska komma och säga annat.

Kram Linda

2011-01-09 @ 19:29:19
URL: http://glittrandevardag.blogspot.com
Postat av: Lottis

Hej

Det är säkert människor som söker uppmärksamhet som skriver en massa skit...Kommentera det inte så får de ju ingen uppmärksamhet så kanske de lägger av Och vore jag nu dessa människor med dumma och elaka kommentarer om dig och de dina skulle jag ej läsa din blogg Stå på dig

2011-01-09 @ 19:36:56
Postat av: Annica

fyy för sånna människor, AVUNDSJUKA e vad dom e!



många varma kramar till dig gumman! <3

2011-01-09 @ 20:25:29
URL: http://trollmorsbusungar.blogg.se/
Postat av: flerbarnsliv

Stå på dig Mirka ;) Du skriver jättebra. Det är din blogg. Och jag håller med dig "skit på er" skitpratare! Man kan ta reda på fakta innan man kastar skit. Jag kan inte förstå varför du skulle kasta skit under ett annat namn? En sån sida har jag INTE uppfattat från dig ;)

Kram på er och alla barnen.

2011-01-09 @ 20:27:02
URL: http://flerbarnslivet.blogspot.com
Postat av: Lena

Bry dig inte! Jag gillar din blogg precis som den är

2011-01-09 @ 20:35:13
URL: http://lenovitch.blogg.se/
Postat av: Micaela

Man får låta bli och ta åt sig helt enkelt. Alla har kanske inte något bra att komma med och det tråkiga är väl att dom inte har något bättre för sig än att klanka ner på andra. Kommer alltid finnas folk som har nåt att säga men man får helt enkelt sålla bort det dåliga och växa med det goda istället :)

2011-01-09 @ 20:40:47
URL: http://lifeofaretard.blogg.se/
Postat av: Carola m 8

Jag kan inget annat än hålla med, idioter.:(

Blev skitförbannad när jag läste kommentarerna på min blogg, vad är det för fasoner att sitta och vräka ur sig? Vet att du vet att jag inte låter sånt bero. Stor kram till dig från mig!!!

2011-01-09 @ 20:50:22
URL: http://blogg.mama.nu/familjenannorlunda/
Postat av: Maria

Folk är som de är.. Det jag sett av er på tv, läst din blogg etc så verkar ni vara en underbar familj..

2011-01-09 @ 20:52:31
Postat av: Lottis

Gillar man inte din blpgg kan manju väla att läsa andra....det finns miljontals. Jag är iallafall en som kommer fortsätta läsa!!!



Stå på dej!

2011-01-09 @ 20:59:00
URL: http://lottis.brohede.se
Postat av: Elin

Vilken dålig stil av folk! jag menar passar det inte är dom inte heller tvingade att läsa din blogg.



Dessutom är det bara sjukt att prata illa om andras barn

2011-01-09 @ 21:09:36
URL: http://summermom.blogg.se/
Postat av: Carro

Tror minsann att det är den svenska avundsjukan som spökar....Folk är avundsjuka dom se på familjen annorlunda och undra hur tusan du kan vara en sådan fantastisk mamma och vara så lugn och sansad och klara din roll så fint. När dom har ett barn och säkert knappt klara av det, måste ju vara så el!? Du är super!!!! Låt ingen trycka ner dig el din man el dina små juveler <3 Du inspirera mig och gör så att jag vill ha många barn i framtiden! Tack för att du dela med dig av ditt liv och att ni ställer upp i tv och visa vilken underbar familj ni är. Ni är grymma hela familjen! <3

2011-01-09 @ 21:14:42
Postat av: Annika - mamma till Sam, Liam och lille Max

Skit i alla negativa människor, Mirka, tycker du är en asball mamma som har tid och kärlek för alla dina barn =) Jag har tre och har verkligen fullt upp här hemma =D

2011-01-09 @ 21:30:46
URL: http://mysteriumamorvincitomnia.blogg.se/
Postat av: Tove Kathrine

Ikke vær ledsen Mirka! Se hvor mange vi er som elsker deg og familien din! Det finnes, desverre, noen onde mennesker som vil andre ille her i verden. Saken er at man kan ikke la dem få makt til å såre... Du er fantastisk så ikke bry deg om hva de skriver! Klem.

2011-01-09 @ 22:26:42
Postat av: 2 barns mamma

Det finns alltid folk som hittar precis ALLT att hacka på!! Himla trist! Lägg inte ens energi på att skrva om dom i bloggen...för det e det de vill...bli sedda..så låtsas som ingenting...som att de är en lite fluga i öknen...låt dem inte påverka dig för du är en kanonbra mamma ska du veta med jättegulliga barn!!! :-)

2011-01-09 @ 22:27:21
Postat av: Sandra, Colins mamma

Folk ska alltid ha något att klaga på. Jag bara älskar att följa din familj, så härliga och fina barn. Hoppas ni haft en trevlig helg. Kram

2011-01-09 @ 23:02:33
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Wea

Har du något hemskt att dela med dej av? känner du någon? maila [email protected] i så fall. Eller du kanske skulle ha lust att hjälpa mig sprida idén via din blogg eller liknande, såklart om du tycker min idé är bra.



Tanken är att folk ska kunna bearbeta sina händelser och samtidigt kunna ta del av andras och inte behöva känna sig ensamma.



Ber så mycket om ursäkt om jag störde, kram Wea!



Och du skit i vad andra tycker om din blogg. De flesta som skriver elaka saker är i själva verket bara avundsjuka eller mår själva dåligt. Men bara att inte bry sig. Då tycker dom inte de är lika kul längre.

2011-01-09 @ 23:03:53
URL: http://duhittahit.blogg.se/
Postat av: Zara

Skit i alla andra och vad dom tycker ... Du/ni är mycket bättre än så.. :) Ta hand om er

2011-01-09 @ 23:08:07
URL: http://zarasvensson.blogg.se/
Postat av: Eva-karin(mamma till 4 underbara grabbar)

Säger som så många andra här, varför läsa dom blogg om man inte gillar den?!?!? Tror också dom är avensjuka eller rent ut sagt dumma!



Tycker ni verkar såå coola=). En jätte mysig familj helt enkelt=)



Stå på dig!!



2011-01-09 @ 23:11:55
Postat av: Rebecca

Vissa personer har absolut inga hjärnceller överhuvudtaget. Jag personligen tycker det e hur kul som helst att se er i rutan igen!:) Riktigt härlig familj ^^ Brukar vara inom här ibland och jag tycker du o din familj e hur coola som helst ^^



2011-01-09 @ 23:40:07
URL: http://youandmerebellen.blogg.se/
Postat av: Susanna

Hej Mirka!

Jag tror att det är några skvallerkärringar som skrivit allt det där idiotiska i Carolas blogg =)

Det låter iaf så på skitsnacket, dom uttrycker sig så dumt och det är ju precis vad skvallerkärringar är: DUMMA i HUVET!! Dom har tydligen inte läst vad du tycker och tänker, att du älskar barn men skaffar dom inte för att få vara hemma och få bidrag för du har ju fast jobb! Är det några som är white trash så är det dom som skvallrar, gärna hittar på lögner och sprider utan en tanke på att det faktiskt är förtal och man har rätt att anmäla dom!! Och skulle dina barn vara tjocka?? Tillåt mig att skratta (högt och ljudligt)barn ska inte se ut som sexiga små anorektiska vuxna!! Nä, skavllerkärringarna är bara ute efter att ställa till bråk mellan dig och Carola men det gick ni inte på!! Ha det så bra!!

2011-01-09 @ 23:43:21
Postat av: Sanna T

Fuck alla bitter**ttor som sitter och kommenterar.



Ni är en underbar familj, och vilken människa som helst kan se att Era barn har det bättre än bra!



Det är superroligt att ni är med en andra omgång i Familjen Annorlunda, och ingen människa i världen ska behöva få ta så mycket skit som du får göra.



Nej usch och fy, var glad och stolt över dig och din fina familj! Jag tycker att ni är toppen! :-)

2011-01-09 @ 23:49:40
Postat av: Beata

Hej Mirka!

Men hjälp vad sorgligt det är att det finns sådana patetiska och elaka människor som gör så. Förstår om du blir ledsen, vem hade inte blivit det.

Stå på dig och försök att borsta av dig det. Du har så fina barn och jag blir gång på gång så imponerad hur duktiga ni är med barnen, hittar på massor av roliga och mysiga saker. Jag har ex: bakat flera av dina recept och döpt dem till ex: "Mirkas Chocolate chip cookies" eller "Mirkas Dumlemuffins", så himla roligt att du delar med dig av dina recept, din familj och ditt liv, så trist att du ska bli påhoppad:(.



Hoppas att du slipper skit framöver!

Kram från Beata i Uppsala.

2011-01-10 @ 00:25:02
Postat av: Hanna

Säger som många andra,, skit i vad folk skriver!



titta på denna blogg

en 15 årig nybliven mamma,

som är gravid med sitt andra barn!

http://micahs.se/



folk säger att hon ska göra abort!

anklagar henne för att ljuga, vara en dålig mamma bara för att hon,



1 NATT var på en kryssning nykter, med sin kille å deras familj. Mamman som hon bor hos tog hand om barnet. Folk driver denna tjej till att må jätte dåligt!

2011-01-10 @ 01:46:56
URL: http://micahs.se/
Postat av: Anonym

Jag förstår att du är ledsen Mirka. Du verkar så generös och du och din familj bjuder så mycket på er själva. Tyvärr så finns det också en baksida med öppenheten. Vissa människor letar bara efter fel och jag undrar varför de gör detta. Är det på grund av bitterhet eller avundsjuka? Hur ser den perfekta familjen ut? Vilken unge i vårt land har inte gått med en skitig tröja? Det har iallafall mina gjort. Jag har fyra barn. Mina två yngsta har alltid delat rum med varandra och nu är de snart vuxna och de har har aldrig lidit av att dela rum. Det där med att barn ska ha egna rum är kraftigt överreklamerat. Min misstanke är att "vissa typer" skriver dessa elaka kommentarer för att de tycker om att göra det. De vill se folk bli arga, upprörda och förtvivlade och dessa typer verkar njuta av att förnedra och mobba samt komma med absurda påstående utan belägg. Jag är rädd för att så länge du är så öppen i din blogg om din familj, så länge kommer det alltid finnas avundsjuka och osunda människor som tycker om att leta efter fel och "tro sig veta bättre än andra".



Personligen tycker jag om att läsa om ditt liv, jag tycker om att se de fina bilderna som du lägger in i bloggen på dina fina barn. Du är ärlig, inte tillgjord och du är dig själv. Dina är är älskade, trygga och jättefina. Jag har "bara" fyra barn. Men detta är ändå över "normen". Även jag har fått ta emot tråkiga kommentarer. Mest har det handlat om barnbidraget. Folk i min närhet som har ondgjort sig på alla pengar som jag fått i barnbidrag. Precis som man blir rik på barnbidrag bara för att man få extra barntillägg vid flera barn?! Varför ska flerbarnsföräldrar ständigt behöva försvara sig? Är barn lyckligare och mår bättre i tvåbarnsfamiljer??



Alla föräldrar har ett jätteansvar att vårda, älska, beskydda samt fostra sina barn. Detta ansvar är så himla stort oavsett om man har ett barn eller tio barn. De allra flesta mammor och pappor klarar av att ta detta ansvar och ge sina ungar det dem behöver. Personligen har jag bekanta i min närhet som har stora familjer (en familj har nio barn). Dessa barn är jättetrygga och är väl omhändertagna av sina föräldrar. De har aldrig behövt sakna något i sin barndom och dessa föräldrar har många gånger varit en förebild för mig i hur man ska fostra barn.

Ja, jag skulle kunna skriva hur mycket som helst. Men väljer att stoppa nu. Jag känner dig inte, men blir ändå ledsen för dig och din familjs skull. Du och din familj skulle inte behöva ta emot skitsnack och förtal. Nästan alla som skriver kommentarer till dig är positiva och snälla av sig. Glöm inte det! Vi hejar på dig. Kram i från MA.

2011-01-10 @ 03:17:29
Postat av: Janeth

Jag behöver nog inte säga åt dig att du ska "stå på dig" Mirka.

För jag är helt övertygad om att du har massor av "skinn på näsan" redan ;)

Men förstår att det kan göra ont och inte alls är särskillt roligt =(



Men jag säger som dig; Skit på er!



Idag är det måndag och vi ser fram emot kvällens avsnitt av familjen Annorlunda =)



Kram och ha en braig dag!

2011-01-10 @ 07:26:05
URL: http://flerbarnsnettan.blogspot.com/
Postat av: Ulle

jag gillar din blogg starkt, tycker om att läsa om er vardag. Måste vara någon människa som själv känner sig missnöjd med livet och därför ger sig på andra som skriver sådan skit. Försök att inte bry dig (vet att det kan vara svårt, Vi är många som gilla dig och din blogg ska du veta Kram Ulle

2011-01-10 @ 07:32:54
Postat av: Jessica(Ryans mamma)

Säger som dem andra, stå på dig! Människor kan vara elaka och vissa gillar att provocera.

Har följt er på Tv i Fam Annorlunda och jag tycker att ni verkar vara en sån fin familj. Ni är snälla omtänksamma föräldrar.

Skaka av er dem dumma kommentarerna och ta till er dem goda i stället för det har ni fått en hel del ser jag :)

Om ni vill göra reklam på er blogg så är det er ensak ju..

Kram från Jessica i Skåne

2011-01-10 @ 08:20:26
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Mamma till 3

Överallt finns det tyvärr människor som sitter i sin egna lilla bubbla, och bara älskar att gnälla på andra. Bittra, sura som inte har varken kärlek eller spänning i sina liv. Har själv upplevt det, och det enda man kan göra är att tycka synd om de stackarna och skratta åt deras enda intresse dvs klanka på andra. Vågen väger över stort till de som bara älskar din blogg o din familj, så försök bara skratta åt de enstaka få som inte har en gnutta glädje i livet utan måste lägga sig i andras.

Stor kram på er alla !!

2011-01-10 @ 09:02:54
Postat av: Mirka Norrström

Anna: Jag hade en plats kvar i stjärn-tatueringen och det var lättare att komma på en egen tatuering till Thor än till Nellie + att jag och Emmelie, Peters äldsta dotter som är Thors gudmor hade tidigt bestämt att vi skulle ha en likadan tatuering på oss och då passade en Thorshammare bra:-)



Nadja: Ja du, drömmen vore ju en stooor hall:-D Vi har den vanliga hatthyllan för vuxnas kläder, i garderoben i hallen hänger overallerna och sen har vi satt upp 2st kroklängor till barnens jackor i kortändan på den höga "sko"hyllan. Det är trångt och värst på vintern men det går:-D

Jag är noga med att städa och plocka undan vart eftersom för annars blir det sånt kaos alltför snabbt:-D Jag hatar att se disken stå och diskar flera gånger om dagen:-)

Jag går upp så pass tidigt att jag hinner duscha innan de minsta har vaknat:-)

Barnen älskar att bada och får de som de vill så badas det minst en gång om dagen:-D

Kevin, Linnéa, Jennifer och Benny borstar sina tänder själva. Ibland även de mindre(de kan borsta tänderna flera gånger om dagen och få då leka själva).

Inga löften men många mål:-D

Har aldrig fått missfall förr....

2011-01-10 @ 09:15:05
URL: http://tiobarnsmamma.blogg.se/
Postat av: Lindah

Vad trist att andra människor ska hålla på. Tycker du och din familj e jätte roliga på tvn. haha. Sen läsa bloggen gör det lite roligare !:-) Kram

2011-01-10 @ 14:44:47
URL: http://lindah88.blogg.se/
Postat av: Agneta

Lättare sagt än gjort men skit i vad andra tycker du ska veta att jag är inne och kollar din blogg nästan varjedag och jag tycker att ni är sånn go och härlig familj, ni är verkligen helmysiga hela familjen gör så mycket roligt och bryr er om varandra mera än många andra familjer gör. tittar alltid på familjen annorlunda ett fantastiskt bra program. Ni är fantastiska Många kramar

2011-01-11 @ 12:10:18
Postat av: Erica

Din blogg här hel go att läsa. Att höra någon med 10 barn som håller humöret uppe och alltid verkar få allt att gå ihop. Du är en förebild för vissa kvinnor.

Strunta och ta inte åt dig av såna kommentarer!

2011-01-12 @ 01:21:21
URL: http://noffancarlsdotter.blogg.se/
Postat av: Vilma

Jag tycker att din blogg är jätte bra och att dom som är dumma mot er/dig är helt knäppa!!! Du är bäst hälsa familjen från Vilma

2011-01-12 @ 18:33:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0