Nytt försök....

Jag skrev ett långt inlägg tidigare och precis innan jag var klar så kom Thor och stängde ner datorn:-(
Så nu gör jag ett nytt försök:-D

Thor fick stanna hemma idag för han är fortfarande lös i magen....Tyvärr så är hans mage känslig och det tar tid att få ordning på magen hans efter en liten magsjuke-period.... Men för övrigt är han så pigg och glad så:-D
Det händer så himla mycket roligt med Thor just nu! Han har börjat prata hux flux och även fått en släng av trots:-D Och så är han en så otroligt förståndig lite kille! Han förstår verkligen allt man säger åt honom och försöker klara av att göra allt som de större barnen gör:-) Tex så dukar han av sin tallrik och mugg efter maten, plockar upp skräp och springer till soporna med det mm:-D

Som alla som har barn vet så lär sig barnen massor av andra barn på dagis och i skolan....och det på gott och ont! Alice och Oliver har lärt sig arabiska på dagis och springer nu hemma och säger "jala habibi":-)
Oliver har även tyvärr lärt sig något negativt fick jag lära mig igår:-( Han blev arg på mig när vi skulle hem från dagis och säger då "fuck you mamma" klar och tydligt! Jag kan acceptera att barnen säger ord som "fan, skit, djävlar" i viss mån, det är rätt oundvikligt liksom....Men att få höra de orden från en 3-åring är lite väl mycket*morr* Så det blev till att ha ett allvarligt snack med Oliver om detta!

Nu har jag även hunnit med mitt läkarbesök som gick väl si så där.....
Mina sammandragningar har inte påverkat livmodertappen som tur är men ryggen går det ju inte att göra så mycket åt förrutom att använda grav-bältet och boka besök till en sjukgymnast.
Läkaren sjukskrev mig 50% då hon tyckte att jag skulle testa att jobba ett tag till.....Så vi får väl se hur det går. Jag tvivlar på att ryggen pallar det i längden ändå men gör så gott det går:-)

Idag är jag i v.24+0 ! Tiden går fort tycker jag fast barnen tycker att det är dax för lillasyster att komma nu:-D
Får tyvärr inte in några foton ännu, vi ska ha en ordentlig genomgång i datorn så fort det finns tid över till det;-)


Kommentarer
Postat av: Mamma10

Till när är nya bebben beräknad då ??? //Bettan

2010-01-14 @ 14:57:27
URL: http://www.metrobloggen.se/ville
Postat av: Tess W

Jätte kul att se er i verkligheten så där på tv i alla fall!

Ser verkligen fram emot fler avsnitt!



Stora kramar Tess W

2010-01-14 @ 15:53:54
Postat av: Lotta

Kikar in...kollade förstås första avsnittet och jag tycker att alla tre medverkande familjer verkar så himla mysiga! Läser att du/ni väntar smått igen...Va kul! Stort grattis! Hälsn. från en sjubarnsmamma =)

2010-01-14 @ 18:15:27
URL: http://esmeralda71.blogg.se/
Postat av: leva med fem barn

Känner igen det när man skrivit ett lång inlägg så vips så slocknar datorn.

Hoppas bebis i magen har det bra och alla andra också förstås.

2010-01-15 @ 11:13:08
URL: http://http://mia68.bloggplatsen.se
Postat av: leva med fem barn

Länken blev fel skickar igen

2010-01-15 @ 11:16:07
URL: http://mia68.bloggplatsen.se
Postat av: Katarina

Hej!

Mina kidz har också känslig mage och det tar lång tid innan magen är helt bra efter majsjuka och dyl. Jag gick till apoteket och köpte sempers magdroppar. Det funkar kanon på mina. En liten flaska kostar lite mer än hundra kronor. Man ska ge 5 droppar om dagen. När dom är dåliga. Här brukar det räcka med att ge det ett par dagar, så är dom helt bra i magen igen. Testa det, det är verkligen värt det. /Katarina

2010-01-16 @ 00:05:01
URL: http://http://katarinas.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0