Lugn helg:-)

Helloween-helgen har varit lugn hos oss. Linnéa, Jennifer, Benny och Selina klädde ut sig lite grann och gick runt en liten stund och knackade på hos några grannar:-)
Jag försökte få med mig barnen ut en stund i lördags men de total-vägrade så då stannade vi hemma hela dagen.... Gitta kom till oss och bakade en kladdkaka som var så himla god:-)
Sen fick hon för sig att skämma bort mig lite grann så hon gjorde hårinpackning på mig och där efter blev jag friserad och även sminkad:-) Skönt att få bli lite ompysslad så tack så mycket gumman;-)

Igår fick inte barnen välja utan alla fick snällt följa med ut en stund! Barnen lekte i geggamojan och jag,Anne-Lise och Gitta fikade:-)
Efter middagen röjde jag och gubben hemma och fick ihop några svarta sopsäckar med skit som kastades:-)

Jag har haft enormt ont i armen hela helgen och det har varit svårast under nätterna så har inte sovit speciellt bra:-( Nu börjar det värsta släppa men vissa rörelser är fortfarande smärtsamma...... Jag brukar inte gnälla för lilla minsta, det ska mycket till innan det sker och jag lovar att denna smärta har varit bland det värsta jag varit med (ink. alla mina förlossningar utan någon som helst smärtlindring!)! Ångrar dock inte att jag vaccinerade mig;-)
Vi är fortfarande smått förkylda och Thor fick stanna hemma idag då han är jätte-geggig i ögonen när han har sovit....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0