White chocolate frosting

Gott att ha på chokladmuffinsen:-)


150 g   smör
75 g     vitchoklad
150 g   naturell färskost
4 dl      florsocker


Smält chokladen över ett vattenbad eller i micron. När allt har smällt, ställ undag det och låt svalna.
Ställ smöret i rumstemperatur så det blir lite mjukt. Vispa smöret tills det blir mjukt och krämigt i konsistens.
Tillsätt den smälta chokladen, färskosten och florsockret. Se till att allt blandas ordentligt. Spritsa på muffinsen/cupcakes.

Kommentarer
Postat av: kimberley

Åh tror du det passar till choklad och hallonmuffins? Tänkte göra sådana till sonens kalas, har köpt blått och gult strössel så ja vill ha en vit topping på.

2010-06-03 @ 16:23:46
Postat av: Mirka

Kimberley: Ja det tror jag absolut:-)

2010-06-03 @ 16:56:57
URL: http://tiobarnsmamma.blogg.se/
Postat av: kimberley

En fråga till ;)

Hur länge håller den? Kan man göra den dagen innan och spritsa samma dag man ska äta dom?

2010-06-04 @ 15:47:19
Postat av: Anonym

Och vad använder du för sprits? Måste väl vara ganska stort hål?

2010-06-04 @ 16:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0