Maraboufudge
Jag är så glad att jag vågade testa göra de och tackar så mycket för tipset jag fick:-)
Och det bästa är också att de går att variera nästa till det oändliga eftersom Marabou har ju mååånga olika smaker på sina chokladkakor:-D
MARABOUFUDGE
3dl vispgrädde
3dl strösocker
1dl sirap
50g smör
2msk honung
100g Marabou choklad valfritt (jag tog apelsinkrokant)
Blanda grädde, socker och sirap i en tjockbottnad gryta. Låt koka tills temperaturen är 120g (eller gör kultestet).
Rör i smör och honung och låt koka ytterligare 2 minuter. Finhacka chokladen. Ta grytan från värmen och rör i chokladen. Rör om tills den har smält. Klä en halv långpanna eller en annan form med smörpapper. Häll i smeten och ställ i kylskåpet. Skär i bitar när den svalnat.
du är fantastisk bara så du vet glädjen som bor hos dig o dina barn familj ja den lyser även i ett recept / som jag nog ska våga mig på / Fast med kylen julfull så blir det nog balkong inpackade för att få kyl temp , Helen
Åh så gott det ser ut!!! Väldigt nyttigt också;-)
http://healthaboveall.blogg.se/ - bloggar om livet efter en magsäcksoperation
Måste testas! Tack!
Åhhh, ser jättgott ut. jag norpar ditt recept :P
Kram
oj va gott det lät,ska pröva det ikväll redan,har alla ingredienser.
Hej Mirka.
De var verkligen goda! Tack för receptet.
Vill önska dig och din familj en riktigt god jul.
Kram från en trogen läsare.
TACK för det receptet! Läste det igår och var tvungen att göra dem när jag kom hem! Hade Marabou Daim hemma och åh du gjorde min kväll! Det var det godaste jag någonsin ätit!
Tack tack tack Tack tack tack Tack tack tack Tack tack
Min man hälsar och tackar också ;)
Mvh Kristin