Rutiner....

Nu vill jag gärna ha tillbaka våra vanliga rutiner tack:-D Lov i all ära, visst är det skönt att få sova längre på morgonen och slippa stressa hit och dit men jag gillar våra vardagsrutiner och allt funkar som bäst då:-D

Jag vaknar med värsta huvudvärken varje morgon och tror att det beror på att jag sover tok för länge! Måste nog sätta på väckarklockan och börja gå upp med tuppen igen tror jag:-D

Jag var dum nog och öppnade min blogg igen för nån dag sen men har låst den igen då det kom en elak kommentar som var riktad mot våra barn *morr*!
Ge er gärna mot mig, jag är vuxen och kan försvara mig MEN den som riktar sina elakheter mot mina barn är en ond människa med noll empati och förstånd! När det kommer dumheter mot min familj och mina barn så ser jag rött och förvandlas till en kvinnlig Hulken, jag skiter fullständigt i vem det är som skriver dessa dumheter, ung eller gammal....Ge er på mig men ge fan i mina barn!!!!

Så, nu kommer den lugna Mirka tillbaka:-D

Nellie är överallt numera och man hör "mamama" hela tiden:-D Hon tar sig gärna mot syskonens röster vilket inte är så bra när de större är på nedre våningen för då ska hon till trappan!


Vi måste snarast hitta en bra grind att ha där, tills vidare får vagnen duga som stopp....


Myspys i soffan när vi tittar på Fam. Annorlunda:-D

Idag har jag åter igen haft tvättstugan.....ett evigt springande dit:-D Annars har det inte hänt så mycket:-)
Har chattat lite med några vänner, svarat på några mail mm
Har fått kontakt med en tjej som också har massa barn och förhoppningsvis kommer hon och hälsar på oss till helgen:-)
Jag bara älskar dessa nya kontakter jag får via nätet:-D Och vänner kan man ju aldrig för många ha:-)

Igår fick vi hem ett paket till Nellie som tröstpris när jag egentligen vann barnvagnen:-)


En jättemysig kanin, bad-fiskar, täck-en-fläck-bilder oxg en tallrik-set:-) Tusen tack köp barnvagnar, de kommer väl till användning:-)

Idag har gubben varit och lämnat nya prover också....och inte behövde jag tjata heller:-D
Nu ska jag börja steka pannkakor....det tar ju sin tid så lika bra att komma igång:-D

Kommentarer
Postat av: mammalollo

Fina saker du vann. Kul när man vinner tävlingar.

Själv vann jag ett 10 kort på Andys på familjeliv.

Mina kids älskar vara på Andys så det kom väl till pass.

Tycker det är för jävligt att folk är så elaka de verkar ha för mycket fritid som orkar lägga sig i andras liv...ni har jättefina barn.

Nu blir det en tripp ner till stan.

Ha en fortsatt bra dag.MvH.Louise,3barnsmor

Postat av: sanna

Det är tråget att det finns såna dumma människor som kan skriva så dumma saker. Jag förstår dig att du måste göra så igen. Du har så under bara barn dom alla är så goda gulliga hoppas att jag får träffa dig någon gång. Fortsätt var dig skälv strunta i vad folk säger du vet hur du vill ha det. Kram på dig

2011-01-05 @ 15:22:08
Postat av: anneli din vän

Hej svejs ville bara rekomendera grind köp det gjorde vi på leklust i uppsala hade massa olika varianter billiga och dyra

2011-01-05 @ 15:30:02
Postat av: E M M A

Hoppas du får en bra dag :)

2011-01-05 @ 15:30:45
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Vet vad du menar,först gillar man lov o sen vill man ha allt som vanligt igen..tom barnne börjar bli rastlösa o behöver sina rutiner......

Fina grejer ni fick i stället för vagnen...Kram

2011-01-05 @ 15:31:05
Postat av: Anna

Dumma kommentarer är aldrig ok så är det bara. Bor i en lite samhälle, tänker dock inte säga vart för då får man på truten direkt, där det bor många människor som har oerhört mycket "vetskap" om familjer med många barn och sprider mer än gärna dynga runtekring sej allt för ofta. Men det är bara att stå emot och vara stark. Så mirka kom gärna i hälsa på med dina 10 underbara ungar så blir vi 17 barn, vore underbart att få visa hur härligt det är med många barn så dom får sej en knäpp på näsan ;))))))))

2011-01-05 @ 15:40:01
Postat av: Isa

Jättesöta saker!

2011-01-05 @ 15:40:03
Postat av: Birgitta å Kocken

Jisses, sååå söööt rosa rumpa i trappen!

Vad ska nån ge sig på dina barn för!!!!!! Fattar ingenting ( inget nytt! ). Nä Mirka, bry dig inte, låt inte sådana människor ta din energi! Men tycker faktiskt att ett STORT SKÄMS, är på plats. Kramar!

2011-01-05 @ 15:49:14
Postat av: Annelie

Vad arg man blir när folk lägger energi på att vara elaka !! Men när de vänder sina dumheter mot barn då har man fan gått alldeles för långt..Kram på er ni stora underbara familj..

2011-01-05 @ 15:54:48
Postat av: Hilkka

Jag förstår inte hur någon kan vara så elak och skriva dumma kommentarer riktat mot barnen, säkert någon som är avundsjuk på ditt liv med en så stor och härlig familj.

Kram!

2011-01-05 @ 16:10:30
URL: http://hilkka.dick.nu
Postat av: Maria Pettersson

Hej Mirka

Helt rätt att ryta i från när någon ger sig på barnen. Ni har helt underbara barn och det var så kul att se er igen i tv. Vi får också möta många fördommar eftersom vi har 8 barn. Det finns så många mindre bra vuxna som bara slänger ur sig elakheter. Dom är inte ens värda att lägga energi på. Kram på er ! Ha en underbar dag ! / Maria

2011-01-05 @ 16:47:36
URL: http://husetfullt.babyblogg.se
Postat av: Ingrid

Vilken bra lösning med vagnvinsten. Rolig bild på Nellie också! :D

2011-01-05 @ 16:50:46
URL: http://www.lagomtnormativt.blogspot.com
Postat av: Cicci 8 barns mamma

Som sagt, lov i all ära men rutiner är nog ändå bäst.

Hur lågt kan man sjunka när man skriver elaka kommentarer riktat till barnen??!

Fast jag vet, har också varit med om att barnen ställs till svars för hur jag valt att leva.

Ha det gott :)

2011-01-05 @ 16:51:26
Postat av: Hannes Lindgren

Idioter finns det gott om, tyckte du gjorde rätt som låste bloggen, för den som skriver dumheter mot barn har gått alldeles för långt som du säger (det är över gränsen att trakassera alla ju men barn är längre över gränsen). Ni ser ut att ha haft det mysigt under familjen annorlunda. =) Men vad är det för någon svart grej som ligger på bordet? Försökte komma på det och satt och hummade en minut typ men kom inte på det, för rak för telefon och kontroll. Är det möjligen en bilstereo?Kram till dig och din familj!

2011-01-05 @ 16:59:28
Postat av: Hannes Lindgren

Grattis till vinsten förresten!

2011-01-05 @ 17:00:36
Postat av: Marianne

Undrar också allvarligt varför de ska ge sig på dina barn för. Skulle också tippa att de är avundsjuka på din familj och dina fina barn. Det bästa är att ignorera såna människor och inte lägga ner energi på dem, det är de inte värda... Vi är många som gillar dig och din familj, så ha det i tankarna.. Du är en människa värd att beundra..

2011-01-05 @ 17:04:31
Postat av: KELLAN

du och din man måste kört hårt...

2011-01-05 @ 17:05:18
URL: http://kkelurothoff.blogg.se/
Postat av: Annika Olsson

Blev så otroligt glad när jag såg att ni skulle vara med en omgång till i Fam annorlunda, ni va våra favoriter i förra omgågen och det lär ni även va denna omgång tycker ni har stört sköna barn. jag själv har bara ett barn men efter att jag kollat på er vill jag också ha massa barn. Eran familj inspirerar verkligen mig! Önskar er all lycka i framtiden. Ps, himla roligt att jag hitta till din blogg oxå.

2011-01-05 @ 17:23:22
Postat av: tres

vilken idiot, nu vet jag ju inte vad den människan skrev, men förmodlingen så var det någon som mår jävligt dåligt och tar ut det på dig. genom internet oxå säger ju hur mycket den människan har i sin lilla hjärna.

jag fattar inte hur du kan få så, kanske inte jätte många men ett par elaka kommentarer har du ju fått, eller nja elaka är dom egentligen inte för dom är ju inte sanna och det är ju bara idiotiska hjärndöda kommentarer men jag fattar inte hur man kan hitta fel på dig eller din man och speciellt inte hur man kan hitta fel på dina barn, dom är ju underbara, galna vilda lugna mysiga bråkiga och kärleksfulla barn, precis som alla andra barn. jag blir oxå vannsinnig om någon ger sig på mina barn och skriver elaka saker om dom, då ser jag svart,hjaha.

2011-01-05 @ 17:48:55
URL: http://lillamami.blogg.se/
Postat av: caroline

stå på dig:)!

Kul att din blogg e tebax

2011-01-05 @ 17:56:13
URL: http://cmattsson.blogg.se/
Postat av: Alice

chacha! allt bra? om inte synd :(

men jag mår fint. och just nu har ja dagens blogg (tävling) vill du va med, gör somd e står på min blogg.. om du inte vill.. hare bara bra herrå :)

2011-01-05 @ 18:00:26
URL: http://iinsaanee.blogg.se/
Postat av: Lena

Hejsan. Har följt er via Familjen Annorlunda förra gången och hittade därefter din blogg och där följt hela ert fartfyllda liv. Att ni orkar det beundrar jag. Ni är en sådan härlig familj och jag håller med dig när någon ger sig på ens barn blir man en tigerinna, hulk ja vad som helst gör man för att skydda barnen sina. Det finns inget värre än när människor som (måste känna sig stora) ska trycka ner andra människor och speciellt barn. Barn är ju så försvarslösa. Nej bry dig inte om sådana människor utan sträck på dig och var mallig över din fina familj. Ni är så goa!.Kram från en trogen läsare, som tyvärr inte alltid kommenterar, från skåne.

2011-01-05 @ 18:19:35
Postat av: Anna Edwartz

Hej MirkaJag har följt er på tv i familjen annorlunda och tycker det är jättekul att se på hur ni har det med era barn .Jag har själv tre barn och tycker barn är det finnaste som finns. Tråkigt bara att folk skriver en massa elaka saker i bloggen . Förstår inte varför dom kan väll inte vara lyckliga själva . Sträck på er ni värkar göra allt för era barn .

2011-01-05 @ 18:47:21
Postat av: Malin

Ett tips till pannkakorna är ett järn som steker 6 st åt gången.

Fam Wetterholm har en sån som finns med på deras blogg.

2011-01-05 @ 19:15:31
Postat av: Sara

Å va kul att jag hittade din blogg! Den är verkligen jätte fin!

Följer familjen annorlunda slaviskt!

avsnittet som står på tur hemma är det med din förlossning! haha, nu ser jag ju att det blev en liten flicka =)

Grattis till ännu ett underbart vackert barn!

Dom verkar vara så gulliga allihop.

Jag kan tycka det blir för mycket med två barn här hemma. men så ser jag dig och så tänker jag: äh, jag fixar det här!

Ha det bra i vinter rusket!

2011-01-05 @ 19:27:13
URL: http://antice.blogg.se/
Postat av: Anonym

elaka människor finns överallt,hatar när folk lägger sig i andras liv eller hur många barn man har,beundrar dig mirka du verkar vara toppen mamma och person:)har själv sju barn tätt,och har själv valt ha det så.men men vad folk kan inte hålla tyst utan man får höra,visst kan man höra en hel del snällt men oftast mindre snällt.

2011-01-05 @ 19:29:08
Postat av: Emma

Fy för alla dumma kommentarer, ni e helt underbara som familj o ni har så fina barn!

Fina grejer du fick som tröstpris, tallrikssetet va jättegulligt! Vet du var det finns såna täck-en-fläck-bilder att köpa?

Kram till er!

2011-01-05 @ 19:53:06
Postat av: Jessica

2011-01-05 @ 20:04:32
Postat av: Yasmine

Hej, Film intresserad?

Var med i dagens trailer, kika in på min blogg för mer info :)

MVH LadyYasmine

2011-01-05 @ 20:47:21
URL: http://ladyyasmine.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hej Mirka! Ikväll fick ja budat hem skötväskan från Willvin som du hade stylat till. Den var så fin så jag var tvungen att buda hem den! =)

Enkel och stilren, precis så som jag gillar det! Och de små pärlstrumporna i dragkedjan, så söööta!

Kram på dig och hela din familj!

//Amanda

2011-01-05 @ 20:58:09
Postat av: monika

Hej

grindar köpte min dotter på Ikea kika där vet ja =)Sen för övrigt en härlig familj har du så varm kram på er alla....

2011-01-05 @ 21:19:20
Postat av: Jessica

Jättekul att läsa din blogg och jag älskar Familjen annorlunda! Ni är en härlig familj!

Ang. tvätt.. Hur många maskiner tvättar du om dagen? :)Ha det så gott!

Mvh, Jessica

2011-01-05 @ 22:19:40
Postat av: jenny

Hej Mirka!

Jag tycker att det är så tråkigt att folk ska vara så negativa, skönt att du inte verkar ta åt dej, ryt tillbaka om det behövs :) tycker om att se er familj med på annorlunda familj.. hoppas ni får en bra fortsättning på året mvh jenny

2011-01-05 @ 22:51:01
Postat av: åsa

Det finns ingen som helst anledning att ni ska ta skit från folk som inte ens törs stå för sina åsikter...skit i dom!!

Ha dé!/Kram2011-01-05 @ 23:39:04
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: Therese

Stå på dig! pinsamt när människor om inte ve en skit om verkligheten lägger sig i!

kolla gärna in min klänningsomröstning och hjälp mig välja en klänning inför lördg !

Tack <3

2011-01-06 @ 00:22:00
URL: http://bubbelzone.blogg.se/
Postat av: Mirka Norrström

Tack för er grind-tips:-)Anna: Snack slipper man nog aldrig ifrån tyvärr:-( Bor du långt ifrån mig?Hannes: Det är vår tv-kontroll so ligger där:-DKellan: Nu blir jag lite osäker på vad du menar egentligen?? Om du menar med att vi kört hårt = sex så måste jag bara få skratta:-D Vi kör lika hårt som de flesta "normala" par gör....enda skillnaden är nog bara att vi träffar rätt lite oftare än många andra:-DAmanda: Vad roligt att få veta vem som vann "min" väska:-D Nu måste jag bara säga att Linnéa var den stora idé-kläckaren, vi hjälptes åt med väskan:-)Jessica: Jag har tvättstuga varannan-var tredje dag och det blir då ca 6 maskiner/gång. Hade jag tvättat hemma så hade det blivit mera eftersom maskinerna i tvättstugan är större:-D2011-01-06 @ 09:40:59
URL: http://tiobarnsmamma.blogg.se/
Postat av: Lotta

Steka pannkakor tar en himla tid ;) Jag steker alltid i två pannor för att underlätta lite iaf ;) Själv har jag sju barn, går på övertid med åttan nu =) Det där med elaka kommentarer, fy tusan alltså. Å de är oftast anonyma just när de är taskiga. Iaf på min blogg. Jag låste kommentarerna för godkännande i höstas då jag tröttnade på spydigheter om mig i familjen. Ha det bra! =)

2011-01-06 @ 10:14:17
URL: http://esmeralda71.blogg.se/
Postat av: Anna

Det är bara att skita i dessa elaka människor! Tror nog bara dom är avundsjuka! Det är jag lite i alla fall=)

På att du alltid har det städat och fint hemma, hinner baka en massa trots alla dina barn!

Jag har "bara" 2 och tycker inte jag hinner med något alls=)

Jag sitter som klistrad framför tv:n på måndagskvällar och tycker det är superkul att föja er, och andra härliga storfamiljer!

Hade det inte varit för maken här hemma inte är så sugen hade jag nog skaffat mig en drös med=)

Kramar till dig!!

2011-01-06 @ 10:19:39
Postat av: Åsa

jag har följt dig genom familjen annorlunda

o älskar din blogg

2011-01-06 @ 12:28:48
Postat av: linda

oj bry dig inte om negativa komentarer jag läser på visa blogar vad de skriver till andra. så länge du vet du e en bra mamma ska man ej ta åt sig:) själv väntar jag mitt 4de barn, jag tycker det går bra med många barn så länge man har rutiner så fungerar det,. kram

Postat av: Frida H

Wow, vilket fint tallriksset! Alla saker var fina! Det var mig ett riktigt BRA tröstpris, bra service, reklam med eftertanke om man får säga så (win-win situation..)Kram

2011-01-07 @ 12:16:15
URL: http://livingdeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0