Rensat var det här!

Tyvärr, tyvärr så fick jag igår höra talas om ett forum (inte familjeliv) där det tydligen skrivs otroligt mycket skit om oss familjer som medverkar/at i Fam. A!!
Jag personligen vägrar att gå in och ta del av skiten, vet bara lite smått som min vän berättade och jag lovar, det räcker med det:-(
Att det fanns mindre snälla människor, det visste jag ju men att det finns folk som sjunker så lågt att de inte ens duger till helvetet...det trodde jag faktiskt inte! Att vissa tror sig veta allt om oss fast de inte känner oss och tror sig vara så mycket bättre är helt sjukt. Deras beteende visar ju klart motsatsen. Allt där verkar vara på sandlådenivå och då snackar jag inte om en vanlig sandlåda utan en enorm kattlåda! Luktar lika illa om det.
Men det tråkigaste är att de har "spioner" som nästlat sig in som våra fb-vänner och de lusläser våra bloggar för att ha nått att prata om - vilka sorgliga typer:-(
Att de läser min blogg gör mig inget MEN  jag vill inte ha massa skit bland mina "vänner" på fb och det för att skydda mina nära och kära. Jag har nu tagit bort ALLA som jag inte känner/litar på och de kan hitta mig på en ny fb-sida som heter familjen Annorlunda Mirka Norrström och där hålls mitt privata liv borta. Tyvärr så betyder detta att 99% av de som tas bort är helt oskyldiga och det stör mig att de ska behöva sota för andras dumheter MEN jag gör inte detta för att på något vis vara elak utan för att skydda mitt och jag hoppas att ni har förståelse för det.Jag kommer att gallra på den nya sidan, släpper inte in alla utan såna som jag känner lite tro på sen får man bygga nåt därifrån;-)

Kommentarer
Postat av: johanna

tragiskt med såna människor! blir så ledsen att folk kan sjunka så lågt. men jag antar att dom inte har något eget liv eller dom inte är nöjda med sitt så de måste trycka ner ngn annan!

är jätte imponerad av er, hade precis min sons farmor här&vi pratade på programmet. tycker ni sköter ert familjeliv exemplariskt! ni har ordning&fint hemma och har ordning på alla era fina barn! lycka till i framtiden&skit i dom som försöker trýcka ner er. kärleken till sin familj övervinner allt&tråkigt nog verkar inte de ha någon som måste skriva massa skit om andra.

ha en toppen dag!

2011-01-12 @ 14:05:59
Postat av: jojo

Otroligt vilka sjuka idioter det finns! Hoppas dem redan sitter inspärrade på något mentalsjukhus, för visst blir man rädd för såna idioter?

Tur iallafall att resten av Sverige älskar er! Jag beundrar dig som tusan och hoppas inte detta knäcker dig. Vi är många här ute som stöttar...

STORA KRAMAR till en helt enastående mamma

2011-01-12 @ 14:12:17
Postat av: Sabina Olsson

Hej. Jag är en sexbarnsmamma och trivs med det skulle gärna vilja ha en till. Tycker att det är sorligt att människor kan vara så elaka. Jag tycker om din familj, ni verkar ha det så bra. Jag längtar tills varje måndag så jag kan se er i familjen annurlunda. Skit i dessa elaka människor. Ha det så bra. Många kramar till er från en stolt mamma

2011-01-12 @ 14:13:23
Postat av: Carro

Ja du Mirka jag är inte ett dugg förvånad. Hade gjort precis så som du. Tyvärr e' det så det fungera, jag är jätte noga med vilka jag acceptera på FB. Och all info få bara "vännerna" se. Bra gjort nu kan dom inte snacka mer skit om er iallafall inte snacka vidare på den infon du ha på din fb. Det känns som det svenska folket är specialister på att snacka skit om man så är kän el inte Folk har alltid ett el annat att prata om, tyvärr! Stå på dig!

Kram

Carro

2011-01-12 @ 14:17:35
URL: http://4barnsmamman.devote.se
Postat av: sanna

Det är så tråket att det finns såna dumma människor kan sjunka så lågt. Det finns så många knäppa människor. Jag tycker att du och din under bara familjen är så under bara det har jag nog sakt många gånger till dig men så är det. Hoppas att vi kan träffas snart. Jätte Kram till er alla

2011-01-12 @ 14:27:11
Postat av: Annette

Men fy vad trist att det ska behöva vara så. TÄnk om folk kunde respektera varandras olikheter istället för att ha så ont av att någon är "annorlunda".

Förstår din reaktion och ditt agerande och håller med om att man blir ledsen när oskyldiga behöver drabbas men vad gör man?

Härligt tycker jag iallafall att fam Annorlunda är tbx. Jag älskar att titta på programmen, dom inspirerar mig massvis precis som din blogg alltid gjort :)) Då jag följer din blogg nästan dagligen så känns det lite annorlunda och lustigt när man känner igen lite mer än innan jag började följa din blogg! All heder till er och lycka till med 2011

kram annette

2011-01-12 @ 14:32:17
Postat av: Annica

mefy vad hemskt, fattar inte varför folk håller på så där, att det finns människor som e sååå patetiska och har så tråkigt liv att dom bara måste trycka ner andra! sinnessjukt!



kram Annica

2011-01-12 @ 14:34:59
URL: http://trollmorsbusungar.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag blir så ledsen när jag får höra att det snackas en massa skit..



Du och Peter och era fina barn är mina favoriter i serien... älskar att få ta del av era liv.. Ni verkar så himla genuina och snälla..



Förstår att du måste sålla så du bara har dina irl vänner på FB.. hoppas att ni mår bra annars!!



Kram Elin

2011-01-12 @ 14:37:46
URL: http://elinsegotripp.blogg.se/
Postat av: Anna-Carin

Tråkigt att folk snackar en massa skit! Stå på dig Mirka! Vår familj älskar serien Fam Annorlunda och jag beundrar ditt lugn.

2011-01-12 @ 14:38:20
Postat av: Bea

Hej Mirka!

Tycker det är så tråkigt när folk utan anledning väljer att prata illa om människor de inte känner. Tycker att du gör ett hästjobb och att ni är en underbar familj att följa i TV-rutan. Kom ihåg att de som uppskattar det du gör är många, många fler än de som av någon anledning inte gör det.



/ Beatrice

2011-01-12 @ 14:44:10
URL: http://beasbokhylla.blogg.se/
Postat av: Rumptott

ja de finns då idioter till allt.. =(

tragiskt att somliga lever enbart för att snacka skit om andra.. då deras egna liv är alldeles för ointressant =(



hoppas innerligt att du slipper mer skit nu..

kram

2011-01-12 @ 14:44:44
URL: http://rumptott.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej blir återigen arg på hur elaka vi människor kan vara.

Undrar vad som ger dessa människor rätt att sitta och diskutera och tro sig vara bättre än de de diskuterar om.

Man undrar eg hur deras liv ser ut? de kan inte va nöjda med sin egen tillvaro iaf, det är de som har bristerna och det vet de men måste vara elaka för att må lite bättre själva. Fy så elakt o göra det på bekostnad av oskyldigas känslor.

Och när det inte ens ligger sanningar i det de skriver om så e de bara patetiska dessa viktigpetters.



Ni är en jätte fin go familj som är vågliga att vara med i Tv o ge en inblick om hur ert liv är.

Ni verkar så duktiga och mysiga hela familjen.

Är imponerad jag har bara ett barn o det e inte lätt alla ggr, beundrar dig verkligen.



Håll ut det är motgångar och tråkigheter som gör oss starkare!

2011-01-12 @ 14:49:12
Postat av: Britt

stå på dej,det finns alltid dumma människor,tycker att hela din familj är jättemysig,ni tar hand om varandra.

2011-01-12 @ 14:54:44
Postat av: Marianne

Hej Mirka! Det är ju bra sorgligt att folk inte har annat att göra än att skriva skit om folk på nätet. Har dom inget liv? Då tycker jag att dom ska skaffa sig det och sluta kasta dynga på folk som de inte känner.. Jag beundrar dig och den energi du verkar ha, (förstår inte var du får den ifrån) Hälsningar från ett mycket slaskigt Gotland

2011-01-12 @ 14:56:35
Postat av: linda

ja du Mirka. vilka idioter det finns. man tror ju inte det är sant. Jag tycker ni verkar underbara hela familjen och även de andra familjerna i programmet. Kram från Linda Glaas

2011-01-12 @ 15:13:23
Postat av: Mickis

hej! jag fattar inte varför vissa människor inte kan låta andra vara, de är bara sjukt. jag själv tycker att du är cool, jag skulle aldrig klara av de du gör:) eller hur du hinner med allt, de är ett mysterium för mig. och de är bra stå på dig för idioter kommer de alltid att finnas.

2011-01-12 @ 15:15:21
Postat av: Magdalena

Ledsen jag blir av att läsa om såna här tråkigheter. Jag har ganska nyligen hittat hit..och till de andra familjerna i Fam A.. Jag fullkomligt älskar era bloggar, framför allt din. Jag har 6 syskon..det är underbart. Att växa upp i en stor familj är verkligen toppen..på alla sätt & vis. Ni är en så varm & härlig familj..så kärleksfulla & goa! Ni gör mig glad..!!

Skit i alla avundssjuka människor som inte har ett eget liv..



Många kramar till dig & din underbara familj

2011-01-12 @ 15:18:15
Postat av: Hanna Lindkvist

Hej jag fattar inte att folk orkar hålla på att snacka massa strunt,jag tror de handlar om avundsjuka. Ni är en sån himla fin familj,jag följde er första svängen av tv serien sen följer jag din blogg,och även på fb såg att du plockat bort en massa nu och även mig men jag har full förståelse för att du måste rensa när folk håller på som dom gör. Men jag måste säga att jag tycker att eran fam är så himla fin och ni är så duktiga med barnen,försök att inte ta åt dig av all kritik jag önskar att jag hade den energin du har.Varje måndag sitter jag och min dotter bänkade framför tv,n och väntar på att ni ska börja.Jag tycker ni är bäst.:)

2011-01-12 @ 15:35:23
Postat av: mammalollo

Usch vad förbannad man kan bli.

Men tyvärr har vissa människor för mycket fritid och jag tror mycket att det är avundsjuka därför måste de spy galla.

tycker du verkar vara en jättego tjej och du är en supermamma och jag tycker om att läsa din blogg.

Stå på dig./Louise stolt mamma till 2 prinsar å en prinsessa.

Postat av: Tove Kathrine

Jeg blir så trist på dine vegne Mirka:-( Folk må være dumme og sjalue når de skriver skit om deg og familien din. Jeg så programmet om familien Annorlunda nå på mandag og har bare beundring for deg! For en flott barneflokk du har! Hvis ikke folk ser det er de ikke verd å bry seg om.

2011-01-12 @ 15:37:29
Postat av: Emma

Ja jag tycker du gör rätt. Än är inte den sista idioten född och har folk inget vettigare att göra än prata skit?? Jag tror det är avundsjuka och rädda för de som är annorlunda än dem själva. Så löjligt.

2011-01-12 @ 15:44:33
Postat av: Neta

Du vet ju vem du är och vad du gör. Sätt dig över allt annat. Är nog svårt att bli en kändis och avundsjuka finns ju tyvärr överallt för att det är sånt det handlar om förstår nog du också. Så länge det inte skadar er så skit i det och blir det värre så dra dig/er inte för att anmäla. Man ska sätta ner foten i det läget!

Såg du förresten huset till hyres i Börje på Blocket idag? 25 min till motorvägen gm Uppsala 2 mil från stan, 6 rum, 2 badrum, 178 kvm kallhyra 9 000

2011-01-12 @ 15:53:16
URL: http://netaave.blogg.se/
Postat av: Ewa Svensson

Vad tråkigt att det finns de som ägnar sig åt att klanka ner på andra utan anledning. Det handlar säkert om avundsjuka för att du/ni har något som de inte har och önskar så mycket att de inte kan hantera det på något annat sätt. Riktigt, riktigt dålig stil att bete sig på det sättet. Jag och många med mig tycker att ni är en härlig familj och era barn har tur som har så underbara föräldrar och jag hoppas att de som ägnar sig åt att gömma sig bakom en skärm och klanka ner på dig och andra som drabbats FÖR GUDS SKULL inte har några barn för de barnen är det riktigt synd om i sådana fall. Var bara tvungen och skriva av mig lite för man blir så sur på idioter som måste ge sig på och hacka på människor utan anledning. Ha det bra!

2011-01-12 @ 16:00:11
Postat av: Camilla,30 år & blivande 8 barnsmamma

Herregud vad arg jag blir på sånt här,hur kan människor vara så grymma..

Nu har jag inte facebook och det känns bra och jag vet inte vilken sida du skriver om o det är jag tacksamm för.

Sånt vill man ju inte läsa.

Tyvär förstör nu folk för oss som vill lära känna er,men jag förstår ju absolut att du gör så,hade gjort så själv..



hoppas ni får en bra eftermiddag trots detta och försök att tänka på att du har din familj o vänner så dessa människor kan dra nånstanns..GRR..



mvh camilla

2011-01-12 @ 16:02:09
URL: http://minstorafam.blogg.se/
Postat av: Annica

Att folk orkar!!! Jag fattar inte har de inte nog med sina egna liv eller??? Sitta i cyberspace och mobba folk de inte ens känner är ju inte klokt. Blir så arg att jag skakar.

Du gör så rätt Mirka, hejar på dig!!!

Kram

2011-01-12 @ 16:04:28
Postat av: MA

Kanske en dum fråga. Men jag är inte så insatt i bloggvärlden och jag undrar vad fb (fb-vänner och fb-sida) står för och vad detta innebär som du skriver om i ovanstående inlägg. Jag som frågar heter Madeleine Andreassen och jag har inga dåliga avsikter med min fråga. Jag är bara en helt vanlig tjej med fyra halvvuxna ungar och jag tycker om att läsa om dig och din härliga familj. Jag skrev också ett inlägg till dig för några dagar sedan då du var så himla ledsen över alla otrevliga kommentarer som du har fått utstå. Du har en jättefin familj och du har all anledning över att vara stolt över din stora fina familj. Du och din man gör ett jättebra arbete som förälder, för att fostra barn är det mest ansvarsfulla arbetet som finns. Det finns tyvärr allt för många barn i vårt rika land som föds oönskade och får växa upp i otrygga hem, där våld och hot är en del av vardagen. Senast idag hörde jag en mamma säga högt till sitt barn att barnet var elakt och att om barnet inte skötte sig så skulle barnet få flytta hem till sin pappa. Denna kommentar gjorde mig verkligen ledsen. Om man får höra att man är elak som barn och att man inte känner sig välkommen i familjen hur ska det gå för dessa barn när de växer upp? Du och din man älskar verkligen era barn. Det lyser om detta och man ser det på barnen att de är trygga. Jag skulle aldrig tro om dig att du är en dålig människa. Det är verkligen synd att det finns obegåvade människor som inte har andra intressen än att baktala folk och sprida lögner och förtal. Ja livet går vidare oavsett vad. Fortsätt att vara den goda och fina människa som du är Mirka.

2011-01-12 @ 16:08:41
Postat av: Anonym

Tråkigt att folk alltid ska hitta fel, klaga och prata skit! Dom kan ju skaffa sig ett liv tycker jag! Ni verkar vara en underbar familj med massor av kärlek och ni verkar vara väldigt bra föräldrar!

2011-01-12 @ 16:08:47
Postat av: Trollmorsan

Helt rätt! Tråkigt bara att ALLA får åka på det eftersom NÅGON/RA ska lägga sig i mer än vad de behöver :(

Många kramar till er

/ TrollMorsan

2011-01-12 @ 16:16:53
URL: http://trollistrollmorsan.bloggspot.com
Postat av: frida

Hej Mirka. Självklart ska du inte lyssna på den skit som sägs, jag följer er i Fam. A och jag tycker ni verkar vara toppenmänniskor som faktiskt är starkare än alla andra, eftersom ni har mer jobb ni måste klara av. Keep it up!

2011-01-12 @ 16:16:55
URL: http://fruwiie.blogg.se/
Postat av: vintessa

Låter som en bra idé mirka. Tänk på att dom som skriver en massa elakheter förmodligen inte mår så bra själva.

2011-01-12 @ 16:17:08
Postat av: lena70

Det finns folk till allt..Försök STRUNTA i allt skitprat. Åhh..Jag blir så ARG på sånt här..STÅ PÅ DIG!!! Stor Kram ifrån Lena

2011-01-12 @ 16:18:05
URL: http://blogg.amelia.se/lena70/
Postat av: Emma

Du gör helt rätt!! Måste bara säga att jag är imponerad av er familj! Vi har själva en dotter som är en vecka gammal idag, och det är underbart!

2011-01-12 @ 16:21:42
Postat av: tvillingfarmor

Förstår att du blir förbannad. Folk har tydligen för lite att göra. Skvallerkärringar kan man kalla dom.Att det inte finns någon som helst etik och moral. Jag tycker att det är mysigt att följa din blogg iaf. Har tänkt gå med i fb men har av just denna anledning ändrat mig. Vill inte ha att göra med en massa kärringar. Kram

2011-01-12 @ 16:22:00
Postat av: Sandra

Tänk vad folk måste ha lite att göra om dagarna... eller ett väldigt tråkigt liv!

2011-01-12 @ 16:27:24
Postat av: Andrea

Visste inte att du bloggade, Men nu när jag hittat din blogg kommer jag nog att läsa lite då och då.



Måste säga att ni verkar ha en sjukt mysig familj! Min högsta dröm har alltid varit att skaffa en stor familj. Andra drömmer om resor , pengar och karriärer... Medan jag alltid har sagt "jag ska ha MINST fem barn innan jag är 30"



Ni gör det sjukt bra du o din karl!

Önskar er all lycka.



Och du, FUCK alla dom som inte har intressantare liv själv än att behöva stöta och blöta andras liv i tid och otid. ;)

2011-01-12 @ 16:32:45
URL: http://adaliabjork.blogg.se/
Postat av: Karin

Du gör helt rätt! Håll skiten ifrån dig. Fortsätt vara precis den du är. Du är fantastiskt på alla sätt och vis.

Många Kramar från Karin

2011-01-12 @ 16:43:32
Postat av: monica

Tråkigt o se hur folk roar sig i dag...hum man tror så gott om folk(jag lika "naiv")men jisses vad man ofta bedrar sig,,,folk riktigt gottar sig åt skitsnack o att hitta fel o brister hos folk o ja o ibland hittas inget men de ska ändå snackas????Kan endast beklaga o be dig at inte läsa där(vilket jag förstod att du inte gjort heller)

Jag har jobbat många år inom vården men kan säga att många "vårdare" är så stygga o elaka o rent omänskliga så jag passade inte in..dom gamla skulle inte ha nåt val om vad dom skulle äta o jag "fjäskade om jag frågade dom...ville någon ha en extra värktbl skulle de minsann inte få de för personen i fråga var hypokondriker osv..så mycke elakhet o skit så den som inte varit på ett vårdhem anar inte,,man tycker inom vården skulle de va bättre men kan bara säga fy in i h vad hemska bitchar de finns(inom alla brancher)djupt beklagligt men tyvärr verklighet.pratar så mycket skit om dom gamla att dom borde skämmas öronen av sig....Jag gillar er familj trots att jag inte förstår alla era val(de måste man inte o jag ser aldig ner på någon som väljer annat änn jag/ vi gör)Bara att konstatera att vi väljer o lever olika o behöver inte va lika..Jag fattar exempelvis inte varför vissa bara skaffar ett el två barn(givetvis om man nu kan få fler)men de är så underbart o unikt varje gång så att inte göra om de är såå synd..Ha de så gott//Monica

2011-01-12 @ 16:44:20
Postat av: Matilda

Fy vad tråkigt! Jag är så trött på att folk ska behöva vara elaka mot varandra. Vore inte allt mycket bättre om alla tog ansvar för sitt eget liv och gjorde det bästa av det?

2011-01-12 @ 16:52:24
URL: http://attlevamedfobi.blogg.se/
Postat av: Laila Gustafsson

Fy faan vad elakt av den som skriver denna sida som du beskrev hur faan kan man göra så mot nån man egentligen inte känner för bara för att ni syns på tv innebär inte de att alla känner er anser jag. Ja menar jag känner inte er mer än de jag ser på tv å dom enstaka kommentarer jag skriver i din blogg jag har däremot länkat till din blogg från min för formligen ÄLSKAR din blogg å hur ni har de du är en kopia av min mamma i hur du är med barnen så älskar att följa din blogg hinner inte alltid se er på tv men på bloggen hinner jag läsa när jag lika är in i min blogg så fortsätt som du gör ni är en helt underbar familj som har underbara barn å en otrolig gemenskap som många aldrig kan få trots att dom bara har 2-3 barn för eran är unik helt enkelt.



Beklagar verkligen att de inte blev nåt av de du väntade för hade varit spännande att följa dig under den tiden oxå så beklagar verkligen att de inte gick vägen vännen......men än finns ju chansen till fler ;)



Bamse kramar Laila

2011-01-12 @ 16:59:19
URL: http://mittlivmedvark.blogg.se/
Postat av: Alicia

Usch fy vad tråkigt att det alltid ska finnas de om är elaka och förstör :/ Förstår verkligen inte vad de får ut av det.

Hoppas att det lyckas bättre med din nya facebookanvändare, att det inte blir samma sak.

2011-01-12 @ 16:59:39
URL: http://attlevamedoro.blogg.se/
Postat av: Martina

Anar vilket forum det handlar om...

Synd att ni ska utsättas för en massa skit när ni är så modiga att ställa upp och visa andra att det går att få ihop en vardag med långt fler än svenssonfamiljens 1,8 barn.

You go girl!

2011-01-12 @ 17:00:39
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Susanne

Hej!

Tycker så synd om dig som hela tiden måste passa folk som skriver "skit" om Er... Jag älskar att gå in på din sida och läsa, ger mig så mycket insperation. Du tipsar lite om bakning och sen kan man få höra vad du gör med barnen... Tycker det är jätte trevligt..

Ha det jätte bra..

Kram Susanne

2011-01-12 @ 17:10:49
URL: http://livetisusanne.blogg.se/
Postat av: MJAa

Tråkigt att höra Mirka !

2011-01-12 @ 17:19:16
Postat av: Caolin

Hej Mirka!

vad tråkigt att det finns så dumma mämnniskr

jag själv beundra dig verkligt du är en jätt fin människr kram Carolin



2011-01-12 @ 17:25:32
Postat av: Emma

Hej Mirka!



Varje program jag sett av Familjen Annorlunda med er gör mig varm i hjärtat! Din familj verkar så full av kärlek, helt underbart att se <3



Orkar sällan läsa kommentarer och så som kommer på din blogg, men kan tänka mig att mkt som skrivs skrivs av avundsjuka och för att folk ska ha något att klaga på!

Folk borde också förstå att tvprogram ofta vinklas för att skapa rubriker och debattämnen, som t.ex. i förra avsnittet där Madeleine sminkar sina barn, utan egentligen något sammanhang. Det är för att skapa någon slags upprördhet bland tittarna, det är då tv-programmet slår!



Jag tycker att det är härligt med stora familjer, jag beundrar er! Jag är bara 19 och kan inte sätta mig in i rollen som mamma, men jag kan tänka mig!

Jag har hört många elaka kommentarer om föräldrar som väljer att skaffa många barn, men jag tror som sagt att mycket bottnar i avundsjuka. Jag ser det som (utan att vara speciellt religiös) en välsignelse att kunna få så många barn, att sedan kunna ta hand om dem på det sättet som du och Peter gör är ju helt galet bra!

Det är en sak att ha många barn och en annan att kunna ta hand om dem, och få alla att känna sig sedda - och det känns som att ni lyckas där, till 100% :)

Jag hoppas att de som snackar skit snart ger sig och att det är snälla och roliga kommentarer som sägs om er, för det är ni värda!



Kram på er! <3

2011-01-12 @ 17:46:34
URL: http://enblivandesjukskoterska.blogg.se/
Postat av: Martina Skåne

Trist att det finns människor som sysslar med massa skitsnack :(

Jag följer er på TV och har just börjat följa din blogg och jag tycker ni verkar vara en helskön familj. Jag tycker att jag har fullt upp med mina två töser på 1 och 4år. Så er insatts med 10 barn är fantastisk =)

Mvh Martina

2011-01-12 @ 18:01:56
Postat av: Vardagsprincessan

Fan va arg jag blir. Ni som verkar vara så mysiga. Ni får trösta er med att det är MÅNGA som gillar er och som stöttar er. Puss o kram till er alla

2011-01-12 @ 18:11:27
URL: http://www.vardagsprincessan.blogspot.com
Postat av: Jennie

Finns alltid en massa knäppa personer!! Inget o bry sig om! Jag BEUNDRAR er!! Och vilken gåva o få så många fina barn! Kramar

2011-01-12 @ 18:20:11
Postat av: linda h

tycker du gör helt rätt, fast jag e väldigt glad över att jag fick vara kvar som din vän på fb =) tragiskt med att det finns såna idioter....

2011-01-12 @ 18:38:29
Postat av: lilja

Jag har sett vad folk skriver i diskussion på TV4:s programsida för familjen annorlunda. Fick som svar när jag skrev där (ETT SNÄLLT INLÄGG!) att jag inte vet någon om ert övriga livet, det som inte syns vill säga, men som att den människan vet det? Liksom ärligt talat, hur kan man skriva så när man själv inte är vetskapen om sanningen?



(Skriver under namnet Lilja)

2011-01-12 @ 18:47:29
Postat av: Anonym

du har så rätt så hur märkigt o elakt det kan vara o inte bara här utan i irl som det heter Om OM man har ett barn (lika galet det ) eller över två kanske tre svårt att säga var gränsen går där !!

Själv har jag 4 och min kollega 8 o vi hör ständigt vi med ALLa barnen vi är inte hon den mörka hon den snälla blonda utan hon med alla barnen i tid o otid Alla barnen har blivit ett adjektiv helt plötsligt för ja vete katten men negativt är det

Och det märkliga är att hon som bara har ett hon får komentaren om det med !! Bara ett ? ständiga frågan till henne med en negativ underton

O du Mika du är en bra mamma både med tre o tretton barn att vara en god mor sitter inte i antal men det vet vi ju redan ,,

2011-01-12 @ 18:47:48
Postat av: annika wahlberg

Ja herregud...vad är det för konstiga människor.

Tyvärr finns det massor av dom som älskar att säga sitt om andras liv. Upprörande helt klart.

Ofta är det så att människor klankar ner på andra för att känna sig bättre själva.

Tror ni inte? De vill känna sig duktiga och fina själva osv osv och då tar de sig rätten att ha åsikter om andra.

Ren avundsjuka...Personen i fråga kanske vet att den aldrig skulle orka med många barn och sen finns det kvinnor som du som klarar av att ha en stor familj.



barn har aldrig mått dåligt av att ha en stor och varm familj. Tvärtom...barn vill ha många syskon...dom vill ha samhörighet och syskon som finns där för alltid!

Sen kan det ju vara så att man får ett barn trots hundra försök under sin livstid. Livet är så olika.

Att ha 10 barn är den största skatten på jorden!

Det är helt fantastiskt!

Jag önskade att jag hade lika många barn som dig, Mirka.Jag har 4 barn och snart är jag 40 år så jag tror inte jag skaffar något mer.

Kramar/annika

Ps. Försök att inte ta åt dig av andra människors skitåsikter!

2011-01-12 @ 19:24:37
Postat av: Michaela Lejonberg

Blir ledsen arg o förbannad när jag får läsa hur illa människor vill er!! Blää! Dom ska sköta sina liv och skita i andras!!



Ni är underbara människor, ni verkar ha det supermysigt!



Håller med dig om att det inte är sandlåda det handlar om utan kattlåda... haha... hade aldrig kommit på ett bättre uttryck själv!! Heja Mirka! du är stark och du och Peter och era fina barn och alla andra familjer som varit med i programmet är helt underbara... det är nästan med tårar man tittar när programmet är slut för säsongen!

Postat av: Nilla

Hej...

Halkade in på din blogg nu när jag egnade min kväll åt att sitta och läsa olika bloggar...



Beundrar dig verkligen dels för att du har så många barn men att du samtidigt har ork att klara vardagen :) och din blogg som är både bra och inspererande att läsa tycker jag....

Kan inget annat än att hålla med dom andra skrivarna att sjuka idioter finns det gått om...



Du är en bra mamma till dina barn :)



Kram



Stå på dej....

2011-01-12 @ 19:33:29
URL: http://www.mondoblog.se/nillaa
Postat av: Sussan

Men fy, att folk bara orkar, även om man försöker att inte bry sig så blir man ju sårad, skickar många varma kramar till hela din familj, jag tycker iallafall det är så kul o både se er på tv o läsa din blogg, gissar att jag är borttagen från facebook, men är så glad att man kan följa dig här =)tycker ni gör ett enormt bra jobb med era barn, blir imponerad av er =)

Kram

2011-01-12 @ 19:35:30
Postat av: Jessica

Hej,

Första ggr jag är inne på din blogg. Jag har tittat på "Familjen A" och utav det jag sett (givetvis inte allt i Era liv) så verkar ni vara en toppen familj. Jag kommer åter att besöka bloggen igen. Jag har själv "bara" två barn och får knappt ihop livspusslet så imponeras grymt av er som föräldrar samt att ni lyckats behålla gnistan mellan Er två också.. Tråkigt att läsa att du ska behöva rensa på FB men som sagt var det finns folk till allt, tyvärr.

2011-01-12 @ 19:37:14
Postat av: Anncha

Ja det är helt sanslöst så många falska, elaka och missunsamma människor det finns. Som bara måste klanka ner på andra för att förmodligen dölja hur dåliga de själva är. Har själv varit med om det, dock inte på bloggar/FB utan i verkliga livet i form av lögner och skitprat.

Hoppas allt löser sig för dig och din familj!!! Kramar

2011-01-12 @ 20:13:33
Postat av: Carola Nyström

Trist att det ska behöva vara på det här viset!! Skickar massor av tagga kramar till er!!

2011-01-12 @ 20:37:11
Postat av: Erika

Tråkigt med såna människor. Jag har en fråga som inte har med något av det här att göra. Tänkte höra med dig om dom här willwin skötväskorna är bra och om du vet vad dom ligger på i pris.

2011-01-12 @ 20:37:38
Postat av: ★ Katta- Mamma till Bell, Melvin & gravid ★

Helt otroligt att det finns såna idioter. Men det var trevligt att vara vän med dig den korta stunden som vi var :)

2011-01-12 @ 20:46:48
URL: http://kattaaa.blogg.se/
Postat av: hanna

Ååh kan de lägga sin energi på nått annat ?????



Jag förstår dig preciss mirka, du känner inte mig och vet nog inte vem jag är men skulle vara glad om du kunde lägga till mig på din andra face book.... Jag heter hanna strömberg ;) men vill du inte förstår jag det kan ju läsa här i så faää :D



Hoppas du har det bra ändå med din underbara familj o barn :)

2011-01-12 @ 21:00:38
Postat av: Ingela

Mirka stå på dig...tyvärr finns de dömande människor men som även är så avundsjuka att dom inte kan skaffa flera barn själv osv..Ni är grym!!

Rock on och glöm alla idioter..låt dom samlas på deras skitforum..många styrkekramar från en familj som diggar er på familjen A:-)

All lycka till er!! kram

2011-01-12 @ 21:20:00
Postat av: yasmine modell fru och mamma

starkt jobbat med 10 kidz.

beundransvärt

2011-01-12 @ 21:29:36
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: Prinsen

Låt inte folks skitsnack påverka dig. Det är bra att du är så stark.



// Prinsen

2011-01-12 @ 22:04:41
URL: http://prinsenochpinglan.blogg.se/
Postat av: carro

Alla kan inte gilla alla.

Tyvärr e det så så fort nån e med i nåt tv program..då ska de hängas ut till högr och vänster och få massa elaka påhopp från "sorgliga" typer..men skit i dem!!! Du vet ju vem du är o låt folk bara snacka..det visar ju vilken intelligens de har, right!? :-) Du e kanon!!!!

2011-01-12 @ 22:05:25
Postat av: Eva-karin(mamma till 4 underbara grabbar)

Men vilka hemska människor!

Har dom inget bättre för sig!?!



Kramar till er!

2011-01-12 @ 22:06:23
Postat av: josse

Jag tycker Ni gör ett fantastiskt jobb med era barn!



Är imponerad av att folk vågar skaffa många barn i dag och att de orkar ta hand om dem! En eloge till er.



Puckon finns det tyvärr alldeles för gott om.

2011-01-12 @ 22:07:44
Postat av: Åsa

Gå INTE in och läs.

Jag gjorde det och jag började gråta...

Fattar inte att det finns såna människor. Vad får dom ut av att se er på tv läsa era bloggar och sen bara skriva en massa skit om er.

Jag hoppas verkligen att dom INTE har egna barn och att dom ALDRIG kommer att få det.

Stor kram till dig.

2011-01-12 @ 22:13:39
URL: http://www.123minsida.se/ahlgren-wallerius
Postat av: Amanda

Usch! Vad tråkigt att höra. Jag tycker det är så himla mysigt att titta på er :) jag vill själv ha en stor familj när jag ska skaffa barn, kanske inte tio barn men fler än två i alla fall :) Bry dig inte om skitsnackarna, det finns alltid sådana och vi goda människor kommer nog aldrig kunna förstå oss på dem, de förstår sig nog inte ens på sig själva tyvärr. Tummen upp för dig och din familj :) ni verkar vara en superduper mysfamilj!:) /Amanda

2011-01-12 @ 22:43:20
URL: http://amandaworld.blogg.se/
Postat av: amela

Vad tråkigt att det ska hända sånna grejer!

2011-01-12 @ 22:52:21
URL: http://amelath.blogg.se/
Postat av: kicki

Hej

Tycker att det är för jävligt att det skrivs och snokas reda på saker som man inte har nått med att göra. Visste inte att du hade en fb sida men nu har jag sökt att få bli din vän. läser alltid din blogg och ser på programmet. Jag tycker att det är spännande att få följa er och se hur ni har det. tycker att ni kämpar på bra precis som alla vi som har barn även om vissa har fler än andra så är det ett heltidsjobb. Tycker att du är enorm och baka så mycket gott och det blir alltid så fint och dina tårtor verkar helt enorma.

Hoppas att du slipper höra en massa löjliga saker mer. Folk verkar tycka om att skriva en massa skit som dem inte vet nått om. Många kramar till dig.

2011-01-12 @ 22:55:43
Postat av: sofia linnea - mamma till mio

vad underbart med en så stor familj, jag har börjat följa er & de andra i fam. A. är så fashinerad av ert liv, vill också få en stor mysig familj! Kul att du bloggar också, sköt om dig kramar Sofia

2011-01-12 @ 23:00:47
URL: http://sossomarkskog.blogg.se/
Postat av: Camilla och Alexandra Gustafsson

Mirka jag tycker du ska stå på dig.Jag tycker hela din familj är mysig.Jag och min dotter följer er i pogrammet och vi tycker om er som familj.Många kramar till dina barn och en jättestor kram till dig och Peter som är såna fina föräldra.Från en mamma och dotter från Småland.

2011-01-12 @ 23:02:19
Postat av: Anita

ja vad ska man säga visste väll att det fanns knäppa människor men detta tar väl priset kan dom inte bara låta er vara och det är ju ingen som tvingat dom att läsa din eller dom andras bloggar , jag kommer i alla fall fortsätta läsa din blogg du och familjen är bäst

2011-01-12 @ 23:03:02
Postat av: Hanna

https://www.flashback.org/t851356p2



är det den tråden.-??



tomtarna på flashback är och kommer förbli nötter, som gillar att snacka skit å mobba andra!

2011-01-12 @ 23:24:25
Postat av: Ingela

Hej Mirka!



Jag har följt er via tv och även via din blogg och hittills inte kommenterat någonting... men nu kan jag inte hålla tyst längre!



Jag blir såååå ledsen över hur folk beter sig, hur man kan hålla på å ha så otroligt tråkigt liv att man måste sätta igång och tracka andra! Jag lider med dig/din familj men samtidigt så HURRAR jag för dig! Du verkar vara en FANTASKTISK människa, empatisk och vänlig och som du själv skrivit, du har skinn på näsan! Du är en "idol" för mig, jag orkar knappt med mina TVÅ barn och och det liv du lever är så otroligt spännande/livsglädjande.. jag vet inte vilka ord jag ska använda :) Hur som helst, jag vill med detta bara skicka en stor KRAM till dig från mig! Fortsätt vara så ärlig som du är, sålla i vad folk säger och låt INGENTING knäcka dig eller påverka dig!

All ljus, kärlek och värme till DIG du modiga kvinna!

Kram Ingela

2011-01-12 @ 23:30:01
Postat av: Isa

Det är verkligen jättetragiskt att det finns människor som inte har nått bättre för sig än att försöka förstöra för andra. Stå på dig, Mirka! Låt dem inte få mer av din energi! Sköt om er! =)

2011-01-13 @ 00:00:45
Postat av: Sofia

Det gör du rätt i.

2011-01-13 @ 00:21:47
Postat av: Emma

Hej Mirka,

Jag hittade forumet... Tyckte faktiskt att det var lite komiskt, där var många klagomål på er svenska och hur ni uttrycker er (alla ni i fam. Annorlunda). Men ändå var så många inlägg på forumet fulla med felstavningar och dyl. Jag förstår att du inte ser det komiska utan blir sårad, det hade jag också blivit. Jag tycker att du ska försöka låta detta rinna av dig. Jag känner dig inte, jag vet inte om TV4 visar ert "verkliga" liv men alla som har fler än två barn och tar väl hand om sina barn får min respekt. Jag förstår inte önskan att ha så många barn som dig & Peter men det behöver jag inte heller för det är ert liv och det lever ni som NI vill! Jag tycker ni är fantastiska som bara lyckas få alla barnen påklädda. :) Du är stark Mirka så låt inte detta knäcka dig!

Mvh

Emma (2-barnsmor som knappt får ihop vardagen)

2011-01-13 @ 01:59:44
URL: http://emmasblogg.emschen.se
Postat av: Anna

Är det flashback eller? Därinne är dom inte kloka.

De tillbringar hela dagarna med att skriva skit.



De har t.ex en tråd om Linda Rosing där de skriver upp & räknar hur ofta hon har barnvakt.Hur ofta hon reser utan barn. De påstår att dom gör det för oro för hennes barn.

Och så klagar de precis på allt..



Stackars deras barn som har föräldar som tillbringar dagarna framför bloggar & flashback & har koll på deras liv.

Gå ut & lek med barnen ist!!

2011-01-13 @ 07:52:35
Postat av: Therese

Ta ingen skit!! Ni är ju helt grymma allihopa! Särskilt du och din familj. Så härliga! Kram på dej!

2011-01-13 @ 08:28:16
URL: http://theresevarld.blogspot.com
Postat av: Rebecka

Säger ett ord; Avundsjuka!!!!

De som skriver sånt skit & andra saker om er familjer i Familjen A är avundsjuka på er eftersom att de ser att ni har något som inte de har ev i deras familjeförhållanden eller så har de inga familjer alls!När jag ser programmet sitter jag gläds i hjärtat & gråter en skvätt ibland för att ni har så mkt kärlek till varandra (du & peter/de andra föräldrarna) & till barnen:)Ni är helt underbara & längtar till varje program!Lycka till med husletandet & allt som ni tar er för i livet!//Rebecka

2011-01-13 @ 08:57:08
Postat av: Tina



Energitjuvar finns det gott om här i världen, tyvärr! Kör ditt eget race Mirka och bry dig inte i dessa sorgliga typer! Jag tycker ni e för härliga alla familjer i serien och sitter som fastklistrad varje måndag framför tv:n! :)



Kramar från Finland!

2011-01-13 @ 08:58:03
Postat av: Malin

Hej jag tänker inte låtsats att jag känner dig eller något men jag anser att om man gör ett medvetet val att vara med på tv och/eller ha en blogg så är det så att man får leva med konsekvenserna av detta val. Att det finns idioter där ute i världen är ett faktum och det är tråkigt när dem ger sig på andra människor men man får leva med dem val man gör. Detta anser jag gäller för alla som har en blogg eller är med på tv. Om det som står om dig på nätet stämmer eller inte vet jag inte men med tanke på dina val i livet behöver du tuffa till lite. Och då pratar jag inte om antalet barn du har.

2011-01-13 @ 10:02:52
Postat av: Emma T

Jag är verkligen ledsen för er skull att det finns såna rötägg i världen....

Själv väntar jag vårt 3:e barn & hade inte tänkt stanna där, hihi. Jag & mannen sitter bänkade framför tv varje måndag=)

Jag önskar er all lycka!!

Kramen/Emma

2011-01-13 @ 10:14:16
URL: http://valkommentillminvarld.blogspot.com/
Postat av: Kristina & Sofie

Hejsan, Vi tycker iallafall att ni verkar vara en underbar familj som älskar varandra !



Och varje gång mamma tittar på erat program så blir hon sugen på ett till barn , men hon har 3 :)

Och hon har redan fyllt 40 år.



ha det bra:)



Kram !

2011-01-13 @ 10:48:46
URL: http://sssssofie.blogg.se/
Postat av: Frida

Strunta du i dem! Tänkt vilka fattiga liv de måste ha om de ägnar så mycket tid åt att leta fel på andra. Säkert finns det avundsjuka med i bilden också. Lägg ingen energi på sådana människor utan lägg energin på din fina familj och dina vänner istället :-D

2011-01-13 @ 10:51:03
URL: http://linluggen.blogspot.com
Postat av: Ingela

Hej!

Har aldrig skrivit i din blogg förrut, men jag vill bara säga att ni verkar vara en härlig familj och jag tycker det är synd att ni ska behöva stå ut med folk som trakasserar. Jag har följt din blogg ganska länge nu och jag tycker det är ett dagligt nöje att få läsa om ert liv. Hoppas att få fortsätta göra det. Ha det bra!

2011-01-13 @ 11:30:11
Postat av: Susanne

Avundsjuka människor som kanske är olyckliga och barnlösa

Ignonera dem och fortsätt att vara den du är och ta hand om dina fina barn och fortsätt vara den fina mamma du är

susanne

2011-01-13 @ 11:39:46
URL: http://margitohlsson.blogg.se/
Postat av: Madde

hejsan Mirka!

Vad trist att det ska behöva vara så.

Hoppas jag får förbli en sådan du litar på och vågar ha kvar=)

Hur är det annars med dig? Känner du dig lite piggare nu efter ditt låga järnvärde?

Kram!

2011-01-13 @ 13:18:57
URL: http://thisismylife020409.blogspot.com/
Postat av: GBP

Jag FÖRSTÅR hur folk alltid tror att de har rätt när de lägger sig i /snackar skit. Vad ÄR DET MED MÄNNISKOR och vart finns den uppskattade egenskapen medmänsklighet?



Jävla skitsnackare och lögnhalsar! Förstår att du är upprörd Mirka och tråkigt att det ska gå över oskyldiga människor.



Jag vill berömma er två som föräldrar, det var så härligt att se att Peter i princip rymde ifrån sjukhuset i förra programmet. Älskar man inte sina barn och sin familj+fru VÄLDIGT mycket då? Han hade ju möjligheten att vila där men ville hem till er!



Och du då som är så kärleksfull och underbar gentemot alla barn och bakar och grejar jämt känns det som. Vilken mamma! WOW



Stå på er och låt inte patetiska skitsnackare förstöra det härliga liv och den fina familj ni har.



STOR KRAM/iso halaus! <3

2011-01-13 @ 15:38:29
URL: http://healthaboveall.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej Mirka



Du ska inte bekymra dig om att folk snackar bakom din rygg. De betyder bara att du är ett steg före! Och att de står i perfekt position för att kyssa dig i röven!!



Lycka till med er stora härliga familj!!!

Kram från Värmland

2011-01-13 @ 18:16:08
Postat av: Linda

vad trist =(



kram

2011-01-13 @ 19:48:35
URL: http://www.lindisen81.blogspot.com
Postat av: Kadri

Vad hemskt att såna människor finns. Varför ska de vara elaka mot någon de inte ens känner ? Jag skulle nog ha gjort precis som du

2011-01-13 @ 20:29:53
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Lena

Tråkigt när folk bara är ute efter att såra. Jag hittade nyss till Din blogg och jag blir så glad när jag läser den. Är helt fascinerad över hur ni lyckas få allt att gå ihop och ni har jättefina barn! Bry Dig inte om vad andra säger utan ta istället åt Dig av allt fint människor skriver och säger till Dig/er. Kram

2011-01-13 @ 22:45:37
URL: http://leeenaa.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

et är väl den välkända svenska avundsjukan kan jag tro. Inget att bry sig om även om jag förstår att det är svårt att inte göra det.

2011-01-13 @ 23:15:17
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag har sett er familj några gånger på tv-programmet och ni är ju FANTASTISKT mysiga. Herregud! Hur kan någon ha något ont att säga? Jag beundrar ert lugn, både ditt och din mans. Ni är starka människor och jag önskar dig och din fina familj allt gott i framtiden. Kram.

2011-01-17 @ 20:26:06
Postat av: Elin

knäppskallar helt enkelt! jag skulle tro att dom bara är avundsjuka sen att försöka näsla sig in på din FB det är väl rent vansinne! kämpa på! du/ni är faktiskt kanon!

2011-01-17 @ 20:53:57
URL: http://www.theneverendingstory.se
Postat av: Moa

det är tragiskt vilka människor det finns. jag tror jag förstår vilket forum det handlar om och en del av de som hänger där verkar ägna sina liv åt att snoka upp saker om folk och gärna då fullständig skit. när jag har läst saker som skrivits om bloggare man läser eller bekanta som råkar ut för saker har jag blivit smått illamående. man undrar vad det är för fel på människor?

håll dig borta därifrån så du slipper läsa och kram på dig!

2011-01-18 @ 14:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0