Köar igen.....

Nu sitter jag i denna jäkla telefonkö till försäkringskassan igen....hatar verkligen att behöva ringa dit*blää*
Jag pratade ju med de förra måndagen ang. min sjukskrivning/pengar och då hade ett papper försvunnit nånstans på vägen så de skulle skicka mig ett nytt papper att fylla i. Men har fortfarande inte fått det:-(

Har nu under skrivandet kommit fram till fk och de tyckte jag borde ha fått papprena......undrar om det är nån som snor min post eller?!? Hur som haver....de skickar nya papper IGEN och nu manuellt med A-post så senast på fredag SKA jag ha fått de*pjuuh* Hoppas det också....
Det blir ju lite surt om mina pengar blir allt för försenade:-(

Vi hade en lugn kväll igår, min mamma kom på fika-besök:-) Tittade på House - Älskar den serien nästan lika mycket som Greys Anatomy:-D Tyvärr så somnade jag efter 45min och missade givetvis slutet:-( Nån som kan berätta hur det gick för den 2-könade pojken och även för House??

Linnéa fick stanna hemma idag, hon har gnällt om ont i halsen och huvudet sen igår. Men nu verkar hon må bra:-) Kanske ville hon bara vara ensam med mamma:-D

Har dammsugit upp efter igårkvällens gottande med popcorn, ungarna fick ett varsitt litet skål och sen har man kärnor och smulor typ överallt:-D

Börjar verkligen längta efter bebisen nu, de här sista veckorna är alltid så långa.
Magen börjar bli tung, speciellt när man är ute och går...det trycker ner ordentligt nu så jag går inte fort direkt:-D
Har även börjat få massa sendrag vilket jag tidigare haft max 3-4gånger i hela mitt liv. Inte skönt:-(

Har beställt lite kläder på nätet med:-)
En vårjacka till mig *kors i taket* då Peter hatar min röda gamla jacka:-D
Nu blev det en marinblå ,valde mellan den och en rosa men rosa passar nog inte till allt:-)
Victors vinterjacka gick sönder för några veckor sen och han har bara sin overall så hittade en jättefin grön/svart jacka för halva priset åt honom:-)
Det blev även en ny vårjacka åt Victor:-)
Och ett par jeans åt Kevin:-)

Vi ska gå igenom vår källare i slutet av månaden när containern finns på plats. Måste se om nåt har blivit skadat efter vattenläckan i vår gamla källare. Ska även kolla då (om de inte är skadade) vad för vår-ytterkläder som behövs införskaffas även så med vår/sommar skorna.... Lika bra att kunna börja handla redan nu i så fall:-)

Linda skulle komma förbi på en fika idag men hon har så mycket med skolan nu så hon har nog fastnat där stackaren. Så nu pimplar jag kaffe för mig själv och äter upp kakorna själv:-D:-D

Kommentarer
Postat av: KAJS VÄRLD ♥

Kul med lite nya kläder :)

2010-03-17 @ 13:34:11
URL: http://kajs-world.blogspot.com/
Postat av: Madde

Hej!!! Det där med fsk känner man igen. Jag väntar 6 vabbdagar från december som de inte betalat ut. I förra veckan sa hon att de skulle skynda på det Huum Vart brukar du beställa kläder till barnen någonstans? Ganska trött på H&M faktiskt :(



MVH Madde & trollen från Skåne

2010-03-17 @ 13:34:13
URL: http://framtidsplaner.blogg.se/
Postat av: Mirka

Kajs värld: Absolut:-D



Madde: Jag har också 3-4 vab-dagar sen januari att få ut fortfarande:-( Surt värre!

Nu beställde jag från Ellos, blir rätt mycket därifrån. Annars gillar jag Lindex och även KappAhl. Ibland beställer jag även från Linus&Lotta.

2010-03-17 @ 13:52:16
URL: http://tiobarnsmamma.blogg.se/
Postat av: Annica

Försäkringskassan är verkligen speciella. Vilket de har varit i många år. Jag minns att tjafsade med dem redan när jag väntade min äldsta dotter som blir 16 nu i vår. Det tragiska är att det aldrig har blivit bättre, det heter alltid att papprena har kommit bort, vi omorganiserar etc etc. När min man skulle ta ut föräldraledighet för två somrar sedan fick han vänta i 2½ månad från att han började ta ut dagar och då hade vi ändå meddelat dem 3 månader innan. När man ska ringa till dem får man vara riktigt bestämd annars händer ingenting. Hoppas att du snart får pengarna snart.

2010-03-17 @ 14:05:44
URL: http://mizhakatt.bloggplatsen.se/
Postat av: Erica

Hittade din blogg via reportaget i Allers! Vilken LYCKA, du gjorde min dag :) Hade blivit sjukt tråkigt annars nu när man inte kan se er på måndagarna:( Ni verkar vara en helt underbar familj. Ser verkligen upp till dig och Peter som lyckas uppfostra era fina barn till det dom verkar vara. Lycka till med allt Mirka!

2010-03-17 @ 15:54:56
URL: http://tindrah.blogg.se/
Postat av: Loella

Hej, superkul att läsa din blogg!! Jag så er också några gånger på tv ;). Läste att du börjat få sendrag...jag är själv i v36 (med mitt 3:e barn)och ahr fått tips om botemedel mot sendrag:

Grape tonic???!!!tro det eller ej men det fungerar! Sen om det verkligen gör det eller om det sitter i huvudet det kan jag ju inte svara på...men mina sendrag är borta i allafall! Lycka till med allt!

2010-03-17 @ 16:53:50
Postat av: Anonym

Förut när jag var hemma hos en kompis kollade hon på House , då var det en tjej som tydligen var en kille , men sen gick det att bli tjej igen för henne och då klippte dem henne korthårig och gjorde henne till en kille.Jag vet inte om det var det avsnittet du menade men jag skrev det ändå :)

2010-03-17 @ 17:39:11
Postat av: Ida

Hej Mirka!

Måste säga att du är en toppenmamma! All credit till Er som är såna suveräna föräldrar.



Angående House igår så kan jag ge lite update. House gick ju på metadon men de valde han att sluta med och han fick tillbaka sin tjänst och iom det valde han att sluta med metadon så han kommer bli den gamla vanliga House :) Den tvåkönade pojken klarade sig utmärkt, de visade sig att de va någon typ av sportdryck som torkat ut hans kropp och den reagerade på kontrastvätskan dom sprutade in så han var egentligen helt frisk. Hoppas du är nöjd med detta.

Kram

2010-03-17 @ 20:30:07
URL: http://nogg.se/skoglundjohansson
Postat av: Maria

Hej!

Recepten ska jag testa vid nästa tårtbak. Du skulle kunna ge ut en tårtreceptsbok med alla dina goda tårtor.

Hoppas att det går bra med dig och att du kan ta det lite lungnt. Ser ut att bli en fin dag idag. Ha det bra kram Maria

2010-03-18 @ 08:09:46
Postat av: Mirka

Annica: Pappret kom idag i alla fall:-)



Erica: Tack:-)



Loella: Tack för tipset:-) Lycka till med bebisen;-)



Ida: Tackar:-)



2010-03-18 @ 12:59:04
URL: http://tiobarnsmamma.blogg.se/
Postat av: anna

Helluuu!



Synd att ni bor i Märsta (bor i Bålsta, annars skulle jag kunnat ta en kaffe med dej idag, hade de lite tråkigt idag ;)

Då skulle jag kunnat ta med mej alla mina småttingar, har nästan lika många som du (bebis i magen nu, är lika roligt varje gång eller hur? =)).

Ville bara skriva av mej lite.... nu när alla småttingar roar sej själva...

Hej på ett tag!

2010-03-18 @ 16:24:01
Postat av: Anonym

appråpå house...ja det var vanlig sport dryck som var boven....men då kanske någon kan svara på ett annat house avsnitt som jag somnade ifrån precis i slut minuten...vad hade mannen som ständigt hade ont...han som ville ta självmord pga smärtan...var för en tre veckor sen kanske..

2010-03-18 @ 18:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0