Färga hår!!

Lämnade barnen på dagis sent som det lätt brukar bli:-) Mötte upp Gitta och så tog vi en promenad till M centrum. Gick in på Carmen och handlade hårfärg båda två......Vi har båda färgat håret mörkt (mitt mera mahogny)och vill ha tillbaka våra ljusa lockar igen:-D
Gick även in på ÖoB en snabbis innan vi tog bussen hem. Satt igång med avfärgningen först.......sen tog vi den ljusa färgen..... och resultatet blev.......





HA HA HAA!!! Inte så jävla lätt att få bort det röda pigmenten visade sig:-D:-D Men kul hade vi:-D
Nu får håret vila i ett par dagar så ska vi planera in en ny kupp mot håret!

Annelie M var förbi på en fika medans vi höll på......Även Gittas mamma dök upp och hjälpte till med att passa Alissa:-)

Kolla föresten in mina ögonfransar!! Testade Gittas nya maskara, nån från Loréal tror jag, Shit vad långa fransarna blev! Sån ska jag köpa banne mig (jag som köpte en ny maskara i måndags)

Nu väntar jag på maken som ska handla pizzor/kebab till middag:-D

Kommentarer
Postat av: Tess

Sitter här och kikar lite på din blogg och fascineras över hur du orkar! Jag menar 10 barn?! Själv har jag ett och jag är idag så trött att jag skulle kunna göra vad som helst för ett par timmars barnfri tid och en hel natts sömn där jag får välja själv när jag ska vakna!

Beundrar människor som dig!

2009-05-20 @ 18:56:02
URL: http://gandalf.webblogg.se/
Postat av: Mirka

Tack Tess! Man växer in i rollen var eftersom barnen föds så orkar...ja det gör man faktiskt:-)

2009-05-22 @ 14:34:37
URL: http://tiobarnsmamma.blogg.se/
Postat av: Tess

Jag hoppas verkligen det då jag och min nya kärlek så småningom vill ha ett gemensamt barn, men fy vad jag tycker att det känns läskigt då jag vet hur slut jag är nu! Läser bloggar som dina för att se att man faktiskt kan lyckas!



Ha en trevlig helg!

2009-05-22 @ 21:07:06
URL: http://gandalf.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0