En härlig helg:-)

 FREDAG

Så äntligen kom Peter hem och vi kunde gå ut och samlas med Ammie och Connys fam. Gitta och Lucas fam och Anne-Lise och Jörgen:-)
Vi grillade och hade allmänt trevligt:-)

LÖRDAG

Vi var ute på gården hela förmiddagen och det var underbart väder! Jag gick in med barnen rätt tidigt då vi ( med Ammie och Conny) bestämde oss för att grilla igen för att sedan slå upp våra nya tältar (Även A o C har köpt en Outwell-tält fast annan modell)!
Vi började grilla redan strax efter kl.15 och när vi ätit klart dök Annelie M upp med sina barn! Alltid lika trevligt att umgås med de:-) Kl. 17 började vi slå upp våra tält på gräsmattan:-)
Det var mycket bök och stök (tog ca. 1tim20min) innan vi kom på hur allt skulle göras.....Barnen var uppspelta och alla snattrade i mun på varann (vuxna som barn:-D)! Vi gick runt och kollade in varandras tält, ungarna busade inne i vår tält.....
Ja, det här känns bra måste jag säga! Vår tält var nästan större än vi trodde och känns helt rätt för oss:-)

Framsidan/sidan av tältet


Baksidan


Uppifrån


Inuti 2st sovkupoler till höger


Baksidan och 3:e sovkupolen


3:e o 4:e sovkupolen


Barnen myser


Det var lättare att packa ihop tältet än vi trodde..... Och vi kommer att resa tälten några gånger till så allt går smidigt på Öland sen:-D

SÖNDAG

Var ute med Gitta och Ammie och barnen och njöt av värmen hela dagen:-) Börjar faktiskt få lite färg på axlarna, armarna och i ansiktet, blekfis som jag är annars:-D
Idag åt vi faktiskt middag inne *kors i taket*. Gick ut igen till 17 och tog med oss tältet. Reste upp den igen och det gick betydligt bättre och smidigare denna gång! Ca. 20 min tog det! Sen spände vi inte exakt alla snören och sånt men vi räknar nog med att det tar max 1tim att ha hela tältet sovklar sen:-)

Thor har börjat med små upptäcksfärder till skogen och gillar det verkligen:-)


Lillskiten:-)


Oliver skulle promt sova hos Jennifer och så här såg det ut när de somnat:-D


Kommentarer
Postat av: Carola m 7

Det ser ju kanoners ut det där! Och låter bra att det tog så pass kort tid att slå upp det:)

Vad kostade det????

I sommar ska vi nog inte tälta, men det är ju ett oerhört billigt alternativ! Vi har haft två tält de gånger vi tältat hittills och det är ju meckigare att slå upp det .

Nej, ett sånt som ni har vill vi ha:)

2009-05-18 @ 21:53:03
URL: http://wetterholm.bloggagratis.se/
Postat av: Mirka

Jag kan förstå att ni inte tältar i år:-D

Tältet kostade ca. 4000kr från England! Vi bestälde lite annat också och slutsumman blev 5000kr inkl. frakt(174kr)fick den hem till dörren:-)

Ett kanonbra val för oss med många barn:-)

2009-05-19 @ 08:08:52
URL: http://tiobarnsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0