Bilder från igår

Vi gick ut på gården som vanligt efter maten och Gitta kom med sina barn, sin mamma (som är på besök, hon bor i Frankrike)och en supergod äppelpaj:-) Även Anne-Lise, Jörgen, Lotta och min mamma med min brorsdotter Jemina kom:-) Barnen cyklade, gungade mm. Anne-Lise hade med sig ballonger åt barnen:-)

Jemina och Thor


Bara Thor (som älskar att balansera med gungan)


Kusinen Jemina


Oliver på cykeln


Victor på cykeln


Selina gömd bakom ballonger


Min mamma


Gitta (stående),Peter och Diana (Gittas mamma)


Jörgen, Anne-Lise och min mamma



Vi har i ett par års tid haft lite problem med vår granne mittemot när det gäller en sak:-( Grannen är "lite speciell" men trevlig och så förutom när det gäller en sak! Hon får ofta besök som har barnvagnar.....Och hon vägrar att ta in vagnarna utan de lämnar alltid vagnarna i trappen! De bor närmast hissen och när det står vagn/ar (ibland 1 enkelvagn, ofta en tvillingvagn, ibland en av varje samtidigt och ibland 2 tvillingvagnar samtidigt!) så kommer inte vi in i eller ut ur hissjäveln!! Vi har haft ett enormt bråk om detta- hjälpte inte! Jag har bett hyresvärden om hjälp och de har lämnat brev om detta- hjälpte inte! Grannen säger att vagnarna inte får plats inne hos henne! Konstigt då att vi som har en exakt likadan lägenhet, 6 personer fler boende, mera grejer överhuvudtaget får plats med vänners barnvagnar + vår egen (som länge var en tvillingvagn-numera en enkelvagn) inne hos oss??? Har aldrig låtit vännerna lämna sina vagnar i trappen, det är trångt och eländigt där ändå!
Nu ligger det även grannens toastol och handfat i trappen pga deras renuveringar och trots det så stog det ta mig fan en tvillingvagn där också *morr* när vi skulle ut! Inte lätt att komma in i hissen med barnvagnen och cyklarna när man bara kunde öppna hissdörren ca. 40-50cm!



Tur att dessa grannar flyttar till augusti!! Hoppas bara att de nya blir något bättre......

Nä, på med kläderna nu....ska ta och gå upp till affären (barnen hemma från dagis idag - planeringsdagar):-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0