Funderingar mm

En ny mindre trevlig (syftar på vädret då)dag idag och mitt bakande har fortsatt:-) Hade Gitta och Ammie som sällskap och jag har hunnit åstakomma 3st tårtbottnar och ett antal marsipanrosor plus lite andra decorationer:-)

Hade det sista utvecklingssamtalet imorse, med Oliver. Det gick väl bra fast Oliver var mera intresserad av lastbilarna han såg utanför fönstret än frökens frågor:-D Är man 2år så är man:-)

Hade även tid för Kevin kl.14 på vårdcentralen för stygnborttagning och det gick bra fast han kommer att få ett mindre fint ärr på knät....


Läste på en blogg (Carola känn dig träffad:-D) att det kommer att bli en ny säsong av "familjen annorlunda"!!
Jätteroligt tycker jag och hoppas verkligen att de hittar bra familjer till programmet:-)
Trots att tv alltid lyckas kränga på verkligheten lite så tycker jag att det är bra med denna program! Folk tror så jäkla mycket negativt så fort de hör att nån har jätte många barn och många har så konstiga, sjuka förutfattade meningar om såna som skiljer sig lite från en "vanlig svenne-familj"!

Det är inte så himla "annorlunda" egentligen tycker jag..... Vi har ju många barn men vi ser oss inte annorlunda på något vis! Bara stolthet över våra härliga skara av barn:-)
När första säsongen av "familjen annorlunda" gick på tv var det många (speciellt Peters arbetskompisar) som frågade varför vi inte var med:-D Ja det skulle vara kul att se tv-teamet trängas med oss i en redan trång lägenhet:-D Kaotiskt värre:-):-)
Fast de skulle ju kunna sponsra oss med ett hus*kliar på hjärncellerna* :-D (skämtar!!)

Imorgon är det skolavslutning och jag har beställt fint väder så ni vet! Fikafest efteråt med massa godsaker åt alla:-)

Måste bara tacka vår goa granntjej Jeanina som var såå himla snäll och hjälpte mig med dagishämtningen då jag var till vc med Kevin! Jeanina, tusen tack!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0