Inget speciellt.......

Har egentligen inget speciellt att skriva om men skriver lite strunt ändå:-)

Vi var inomhus hela dagen igår då det var så grått och tråkigt ute.....Gitta kom med sina barn och Kevin, Linnéa, Jennifer och Benny var på dagkollot (vår bostadsförening ordnar sånt gratis) hela dagen, de tycker att det är jättekul där:-)

Tänkte laga makaronilåda till middag men Gitta kom på ett bättre förslag - tacosbiffar med potatis och gräddsås! Hon fixade biffarna och så lagade vi allt tillsammans och hennes pojkar åt med oss:-) Tack gumman, det var skitagott!

Efter middagen kände vi att det var dax och gå ut en stund och även Anne-Lise och Jörgen kom ut och fikade med oss:-)
Det småregnade en liten stund men ingen brydde sig om det, det var så skönt att få lite frisk luft:-D

När barnen hade lagt sig slötittade vi på Michael Jacksons minnesstund vilket var faktiskt riktigt rörande! Jag var ingen jättefan av honom direkt men han gjorde många bra låtar och var ett geni när det kom till musik, absolut!
Det är svårt att förstå att han är borta men samtidigt så blev jag inte så förvånad över hans död.......Hans sista år verkar ju ha varit rätt kaos-artade med alla anklagelser, skulder mm:-(  Jag tror att han var bara en stackars man med svår barndom som försökte ta igen förlorad tid (på ett exentriskt vis)...... Tycker ändå att allt fint som sades om honom på minnestunden kunde han ha fått höra när han hade det som svårast!

Idag har vi varit ute i värmen med Gitta och co och även min syster kom förbi en sväng:-)
Hoppas att regnet håller sig borta resten av dagen med bara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0