"Olga" nergraderad!

Någonting som vi använder väldigt mycket hos oss är dammsugaren! Dammsuger minst 2 gånger om dagen men ofta flera gånger än det och trots att vi köper dammsugare av lite bättre kvalite så går de åt hos oss:-D

För ganska exakt ett år sedan skaffade vi en ny dammsugare även kallad för "Olga".Hon fungerar bra fortfarande förutom att ungarna har förstört knappen där man väljer styrkan på insuget....och den suger nu enbart på det kraftigaste suget! Inte så roligt när man har en ny dammsugarpåse i för de fastnar man på mattorna, golvet mm:-D

Därför valde vi för drygt en vecka sedan att nergradera Olga som numera gör sin tjänst på nedre våningen och så införskaffade vi inte bara en utan två nya apparater:-)

Denna gång blev det en suveränt bra och fin allergi-dammsugare från Nilfisk och en sån där handjagare även den från Nilfisk:-D


Power Allergy är en dammsugare av toppkvalitet med imponerade prestanda. Du behöver inte längre kompromissa mellan städresultat, filtrering, ljudnivå eller design. HEPA H13/HEPA tight. 8 m elkabel på sladdvinda.

Detta ingår:

Teleskoprör

Kombimunstycke DeLuxe

Parkettmunstycke

Mini turbomunstycke

Tre detaljmunstycken.



Två maskiner i en där det går snabbt och lätt att plocka av sugenheten för att använda den på bord eller andra mer svåråtkomliga ställen. 12 volt batteri med kraftfull motor. Enkel att ta av för att dammsuga i soffan eller på bordet.

Med dammsugaren fast i stativet roterar en eldriven borste mot golvet och sopar samt suger in smulor och damm i din dammbehållare. Med dubbla tvättbara filter tar du upp det mesta. 20 minuters drifttid gör din dammsugning snabb och smidig. Böjbart handtag medför enkel förvaring i exempelvis skåp. Laddstation för antingen vägg eller golv medföljer.


Nu är dammsugning lite roligare igen och barnen tycker att det är jätteskoj att dammsuga med handdammsugaren:-D

Kommentarer
Postat av: Hanna

Visst är det en super smidiga dammsugare att ha just i köket där man får dammsuga ett x antal gånger om dagen.... på våran vanliga dammsugare har vi en elektrolux med extra lång räckvidd så man kommer åt lite längre..Har nämligen gjort sönder ett antal genom att dra och dra för at slippa gå o dra ut kontakten och byta till ett annat uttag så nu hoppas jag att vi slipper byta på ett tag:)

2010-09-08 @ 13:15:20
Postat av: Anonym

Har du och din syster samma föräldrar? :)



ps. Alice är den sötaste ungen jag någonsin sett!

2010-09-10 @ 14:45:36
Postat av: Selma

Bra reklam du:) Billiga förstår jag!

2010-09-11 @ 12:12:20
Postat av: Mirka

Anonym: Min syster (och lillebror) har samma mamma men annan pappa:-) Håller med dig, Alice är ursöt:-D

2010-09-12 @ 16:23:09
URL: http://tiobarnsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0