BVC

Jag missade Nellies vägning förra veckan men idag fick vi en ny tid för Nellie:-)
Och det märks att hon har börjat äta ersättning också då vikten har ökat markant:-D

Nellie blir 6 veckor i morgon:-)
Födselvikt mm inom parantes;-)

Vikt: 4240g     (3115g)

Längd: 53cm   (49cm)

Huvud: 36,8cm  (34cm)

Stora tjejen ju:-D

Kommentarer
Postat av: Trillingmamman

HO HO HO... jo det där med sovställningarna mot slutet av graviditeten fattar jag inte att man överlever. Men precis som du skrev så vandrar man mellan de olika platserna helt klart. Utvilad finns inte på världskartan. men sen är det ju inte så mycket bättre när man ammar heller om jag minns rätt. Där barnet suger åker kraften ut ;-).



Ja vi planerade in giftermålet den 9 juli när Power Meet äger rum. Så det blir bland raggarbilarna i Västerås :-). Klänning är okej att hitta när man är höggravid men SKOR. Mina fötter är ju breda som Vikingbåtarna HA HA HA. Hur tänkte vi egentligen?! Nåja, gifta oss ska vi med eller utan skor.



Mitt jobb är ganska kul med allt roligt folk som ringer. Sen visst kan det vara riktiga praktexemplar som ringer också. Kul har man ;-).



Nu jobbar jag fram till den 2 juli också så det är ingen rast och ingen ro känns det som. Men och andra sidan.. har man det någonsin med så många barn??!!



Härligt och se att lilltjejen växer. Hon var inte stor när hon föddes inte.... ersättning är ibland guld värt ( duckar för eventuella amningsförespråkare ). Hade ingen grädde i mina tuttar inte och dessutom stora, hungriga grabbar ;-). Till och med min äldsta dotter var en hungrig en, men då vägde hon ju 4390g och var 54 cm lång. Trillingarna var det ju inte tal om att amma heller. Nog för att jag är galen och gillar utmaningar men tre bröst vart tredje timme... där gick gränsen. Nu fick min sambo Thomas smaka på hur det är att vara en ammande mamma fast med flaska. Och gissa hur trött han var, men ack så förstående ;-).



Nu är det dags att skicka ungarna i säng. Mitt bad väntar, spikmattan och sen slockna på soffan!!!



Må så gott och sköt om så länge :-).



Kramar Eva

2010-06-08 @ 18:55:01
URL: http://www.familjenxl.bloggplatsen.se
Postat av: Camilla

Hej! Saarijärvi ligger i mitten om jag fattade det rätt. Våra barn är födda år: 92,96,98,00,02,06,08 och 2010. Så roligt med många barn,men lite jobbigt med folk som ska lägga sig i och surra en massa skit. Jag menar jag jagar ju inte folk som inte har några barn så då kan väl folk låta oss ha hur många barn vi vill utan att se ner på oss. Ha det gott! kram till er alla från oss alla./Camilla.

2010-06-08 @ 19:31:11
URL: http://minamyror.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ja oj vad hon växer =)



Camilla (tidigare kommentar) - jag förstår verkligen att det måsta vara jobbigt när folk lägger sig i ERAT liv, tröttsamt att man inte skall kunna leva som man vill ibland utan att folk skall ha åsikter... Jag har fullt upp med mitt egna liv så varför skulle jag lägga mig i andras...?? Jag ser mer upp till er som har många barn och orkar med det! Själv har jag EN son på 7 månader och för er borde det vara småpotatis, haha! må gott!

2010-06-08 @ 20:53:40
URL: http://www.moyadesign.se
Postat av: Susanna

Hejsan Mirka!



Imorgon blir min son 3 v (mitt 6:te barn) men han vägde redan mycket när han föddes (4110 g) så han har gått om Nellie bara genom att födas med mycket i "bagaget" ;).

Jag gick bara upp 4,2 kg och nu efteråt har jag gått ner 11 kg, det har aldrig hänt mig förut, jättemysko! Hur går det med din vikt? Tyvärr fick min son en infektion så vi var inlagda på NÄL 1 vecka extra för behandling och på grund av det så har jag inte fått igång min amning än, känns sorgligt då jag ammat alla mina andra barn länge och mycket. Har du några tips? Jag tror inte att han suger tag ordentligt :(

Kram på dig!

2010-06-09 @ 11:33:18
Postat av: Mia - 17år och Mamma till William och Marcus!<3

Hej! Måste bara fråga hur det känns att vara 10barns mamma?

Är de inte jobbigt? hehe.



//kram, Mia

2010-06-09 @ 15:04:57
URL: http://snuttegubbe.blogg.se/
Postat av: paola

Hejsan!



Kikar in och ser allt ni hittar på, härligt att kunna vara ute nu.

Passar på att önska er en underbar sommar.-)

Kram kram/Paola

2010-06-09 @ 17:23:04
URL: http://www.paola.bloggplatsen-.se
Postat av: Mirka

Susanna: Visst är det konstigt det här med viktnedgången...hur olika det kan vara! Jag gick ju också upp mindre än vanligt med Nellie och hade inga problem med att gå ner de kilona heller! Men inte gnäller jag inte:-D Nu ska jag bara ta itu med bulldegen till magen:-D

Vad tråkigt att amningen strular:-( Jag fick igång min amning och första gången kändes det bra men då min mjölk verkar inte räcka alls så har jag börjat ge mer och med ersättning nu..... Har tyvärr inga tips att komma med:-( Hoppas att du får till det ändå;-)

Kramar

PS. Vad heter den lille?



Mia: Att ha 10 barn är livet för mig:-D Jobbigt ibland, absolut MEN allt det underbara överväger det jobbiga:-)Skulle inte ha valt annorlunda för några pengar i världen så här med facit i hand;-)



Paola: Det samma till er vännen:-)

2010-06-10 @ 10:15:58
URL: http://tiobarnsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0