Gröna fingrar, ont, säljes....

Alla som känner mig lite bättre vet att jag om någon har inte gröna fingrar! Jag tycker jättemycket om blommor och växter men är katastrofal på att sköta om de! Jag har gjort många försök men även de tåligaste blommorna dör till slut.... En orsak kan ju vara att växterna får vatten si så där varannan månad om de har tur....Växterna i köket brukar hålla lite längre för när jag väl ser att de verkar lite vissna så vattnar jag de direkt medans växterna i vardagsrummet har det lite sämre:-( Jag kan titta på de och ser att det är dax att vattna de men säger till mig själv att jag gör det sen....och sen glömmer jag ju det:-( Ja ja man kan inte komma ihåg allt heller....;-)
Här om dagen kom min kära make hem med en full påse med tygblommor:-) Så nu har jag kastat de flesta levande blommorna, behöll 5st som såg okej ut, och ersatt de med dessa evigt fina blommor:-D Tack älskling:-)

I köket fick de 2 längst ut och den lilla i mitten stanna kvar resten är tygisar:-)


I vardagsrummet är blomman i den bruna krukan riktig resten är nya:-D



Jag har ju kännt mig lite bättre i armen de senaste dagarna och även nätterna hade börjat bli bättre men nu har det blivit ett bakslag:-( Har haft så otroligt ont i hela axeln inatt så jag har knappt sovit:-( Även idag har jag mera ont igen och ingen styrka i armen....eller det gör ont så fort musklerna spänns! Det börjar bli väl påfrestande det här:-(


Har idag tagit mig i kragen och fotat lite grejer som ska säljas och tänkte att kanske någon av mina läsare är intresserade innan jag lägger ut de på blocket eller tradera;-)

En marinblå vinteroverall från REIMA i strl.80. Sparsamt använd förra säsongen och eftersom Thor inte kunde gå då så är den i jättefint skick:-)





Har även ett par jättefina cerisa KAVAT-stövlar i strl.22. Knappt använda och ingen slitage alls (de är lite dammiga på bilden bara) då Alice hann knappt använda de innan de blev för små:-)





Har även en jättefin brun POP-vinterjacka i strl.98 och en jättefin ljusblå POP-skaljacka i strl.80.....Ska fota de när jag har tvättat de;-)

Nu ska jag försöka sova en stund om axeln tillåter det....

Kommentarer
Postat av: malin

hmm lite nyfiken på den bruna pop jackan,, och vad du vill ha för den

2009-11-10 @ 21:25:55
URL: http://www.sevenkids.bloggagratis.se
Postat av: Mirka

Malin: Ska fota den idag så får du se den;-) Och fundera på ett bra pris:-D

2009-11-11 @ 10:23:27
URL: http://tiobarnsmamma.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej!



Jag undrar om du har kvar ngr kläder ? Jag vet det är månader sen, men man vet aldrig! ;)

2010-01-26 @ 07:36:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0