Kalas och kalas och spyor och skador.....

Det har varit en härlig helg:-) I lördags firade vi ju Victor och hade det såå trevligt!
Igår var vi ute nästa hela dagen, från morgon till kväll......Jag var inne 1,5 timme när jag gjorde 2st tårtor åt Amanda som hade sin kalas:-) Alla njöt av värmen och vi hade det trevligt på Amandas kalas:-) Impuls-grillade ute då det kändes så tråkigt att behöva gå in och laga mat:-D Jennifer tillbringade hela sin dag med sin kompis Nora och Anneli M kom senare på kvällen med Jennifer:-)

Under natten började Selina småspy!! Hon spydde några gånger men bara små mängder.... Kl. 6 vaknar jag och hör Thor låta konstigt.....Går till honom och ser att även han har spytt lite grann! Tar upp Thor och byter på honom och sängen hans, sen somnar han om direkt......

Går in i badrummet för att ta en dusch innan alla vaknar men hinner inte så långt när Victor kommer upp och har spytt:-(
Han spyr lite slem och vätska några gånger.....

Duschar snabbt och beslutar att behålla alla barnen hemma idag. Selina och Victor spydde inget mer men fick lite diarré istället (mest Victor), Thor har bara varit matt inget mera. Vet inte riktigt vad de har råkat ut för....kanske värmen och allt sött under helgen som satt sina spår. Det lilla de spytt har inte luktat som kräksjuke-spyor och de har inte spytt stora mängder heller....?
Hur som helst så gick vi ut på gården på förmiddagen (bäst att passa på när det inte finns andra barn ute då) och Ammie gjorde oss sällskap:-) Hann knappt ut när Victor hade bajsat igen (han fick dock snällt ha blöja på sig)och jag höll på att byta på honom när jag hör att Kevin ramlar när han åker på sina roller blades! Ammie går och hjälper honom och det visar sig att han har fått ett riktigt fult sår på ena knät:-(  Hon åker upp til vårdcentralen med Kevin som har rejält ont! De fick sy med 5 stygn! Tydligen var det micromillimeter ifrån att senledbandet gick av!! Jäkla tur hade han med andra ord!!
Fy fan vilken förmiddag!!

Kevin får snällt stanna hemma till onsdag när vi har återbesök på vc......

Ibland undrar jag verkligen (mer än vanligt)hur fan min granne mitt emot fungerar!?!
Hennes ena son skulle komfirmera sig i söndags och de skulle få massa besök under lör-sön. I fredags frågade hon om hon fick ställa in en 10 liters kastrull i min kyl lör till sön.....  Ja, sa jag....vet inte om det finns plats då jag själv skulle få plats med 3st tårtor!! Tittade efter och sa till slut att det gick nog bra.
I lördags kom då kastrullen. Efter en timme knackade hon på dörrn och hade en megastor bunke med kyckling som hon ville ställa i mitt kyl!! Nej du sa jag, har ingen plats, har ju mina tårtor där (idiot)! Då börjar hon med sitt vanliga tal: jag har fullt i mitt kyl, måste få in det här i kylen, vad ska jag göra nu då med mm mm.
Jag sa bara: Men JAG HAR INTE PLATS! Jag har också saker i min kylskåp FAKTISKT! ! (Vi har 2 kylskåp - en halva som hör till lägenheten och en stor som vi köpt pga att vi är faktiskt många i familjen).
Då säger hon: Ja men då kommer jag över med grejer ikväll när dina tårtor är uppätna! Eh, kiss my ass sa jag tyst i huvet! Högt sa jag att det får vi se eftersom jag faktiskt skulle göra 2st tårtor på kvällen!
När vi är ute på gården och har kalasat en stund så ropar hon från balkongen - Kom upp , jag lämnar grejerna nu!!
Nähä du sa jag då!! Vi har faktiskt kalas nu! Tänker inte gå ifrån gästerna bara för att du tycker det!
Sen hörde jag inget mer från henne först hon på söndag morgon hämtade sin j***a kastrull!
Att folk har så svårt att fatta! Ja, vi har en extra kyl, visst men vi behöver det för att få plats med all mat som behövs när man är 11 personer!!  Tänk om jag knackade på hennes dörr med några av barnen - Hej, vi får gäster och de här barnen får inte plats just nu så tänkte låna lite utrymme av dig från lör - sön! Det går väl bra? Kan hända att jag måste lämna ett par ungar till men det går väl bra, du har ju plats!  Samma princip typ;-)

Färdig gnällt för stunden......måste göra lite nytta med:-D

Kommentarer
Postat av: Anna Wahlström

Vilken granne du har... :-/

Ha en underbar dag!



Kram Anna (från Fl)

2009-06-01 @ 17:41:04
URL: http://trollistrollmorsan.bloggspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0