Test och samtal på komvux

Idag var det första dagis-dagen för de små:-) Jag själv skulle infinna mig på komvux kl. 9 så det blev en tidig morgon idag. Gitta kom kl.8.30 för att passa de hemmavarande barnen och jag gick och lämnade barnen på dagis:-)

Jag måste ju läsa in svenska-betygen (för grundskolan) som jag saknar för att kunna söka in på en undersköterske-utbildning till januari. Idag var det dax för nivå-test och samtal med läraren. Man fick 2tim 40min på sig max för att göra testet och jag blev klar på ca 40-50min! Sen fick jag gå hem en sväng för att senare återkomma till samtal.

Hann sitta ute med Gitta och barnen en stund och strax efter 12 kom min mamma som skulle passa barnen medans jag gick iväg till skolan igen:-)
Läraren var lite bekymrad! Enligt testerna så låg jag på svenska B-nivå och hon tyckte att det skulle vara slöseri av tid om jag gick en termin på grundskole-nivå! Men fan, jag måste ju ha betyg därifrån ju! Jas sa till läraren att skit samma, går gärna en termin, det blir en bra mjukstart för mig som varit hemma länge:-) Men hon ville minsann prata med de andra lärarna om detta.....så ringer hon senare denna vecka om deras beslut!? Nu tror jag inte att det finns platser kvar till uska-utbildningen till hösten.....

Hämtade dagisbarnen kl.14 och mamma var snäll och fortsatte passa barnen (Thor sov):-) Väl hemma så tvärslocknade både Victor och Oliver:-) De var helt slut efter all lek med kompisarna:-D

Tusen tack Gitta och Mummi för hjälpen idag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0